Ocean Calm pareri amestec de MINERALE din mare cu efect calmant. Informatii Prospect.

Ocean Calm de la Hafkalk, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,57.

1. Pareri Pozitive - 1,70
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,80

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Ocean Calm de la Hafkalk (versiune beta)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,39
Sigur - 0,36
Experimental - 0,52

Intr-un limbaj predominant experimental, opiniile legate de suplimentele Premium de minerale marine si vitamine de la Hafkalk sunt pozitive.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Potrivit informatiilor din prospect suplimentul alimentar Ocean Calm este un amestec natural de minerale din mare care impreuna cu efect calmant.
pareri forum ocean calm cu magneziu marin

Ocean Calm este produs dintr-un extract natural de magneziu marin si alge rosii calcifiate. Contine in compozitie, de asemenea, si piridoxal-5-fosfat (P5P), forma de coenzima a vitaminei B6 si vitamina C, care sustine actiunea ingredientelor principale.

Suplimentul Ocean Calm ofera magneziu si calciu intr-o proportie imbunatatita de magneziu de 2:1 pentru a compensa problema deficitului de magneziu, predominanta in special dietele bogate in alimente procesate.

Magneziul marin folosit in Ocean Calm reprezinta una din cele mai naturale si eficiente surse de magneziu cunoscute si este extras printr-un proces lent si complet natural.

Magneziul marin si calciul din algele rosii actioneaza sinegric pentru imbunatatirea sanatatii sistemului nervos si a raspunsului la stres.

De asemenea, magneziul ajuta la reglarea transportului de calciu in organism. Magneziul este un element nutritiv esential care are rol de co-factor pentru mai mult de 300 enzime implicate in procesele biologice.

Deficitul de magneziu rezulta in oboseala si stres, de aceea, suplimentarea aportului de magneziu favorizeaza cresterea energiei si are efect calmant.

Magneziul nu este stocat in organism si trebuie sa fie completat zilnic.

Hafkalk foloseste pentru suplimentele alimentare pe care le produce numai ingrediente de cea mai buna calitate, provenite atat din surse locale, cat si din afara Islandei.

Toate produsele contin ingrediente principale naturale din surse marine care sunt suplimentate cu vitamine si minerale pentru a spori la maxim beneficiile acestor componenti unici.