OCEAN POWER pareri capsule sanatatea metabolismului energetic. Rezumat prospect.


OCEAN POWER, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,55.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la OCEAN POWER (versiune beta)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,34
Incredere - 0,56
Grad de inhibitie - 0,19

Ocean Power este un supliment alimentar energizant cu extract de magneziu marin natural si L aspartat de zinc biodisponibil, vitamina C si vitamina B6 in forma activa, ce nu necesita metabolizarea de catre ficat.
pareri forumuri ocean power 60 capsule

Astfel, acesta contribuie la sintetizarea proteinelor, metabolismul energetic, mentinerea nivelului hormonal, stocarea si eliberarea insuline, transportul normal al oxigenului si mentinerea glucozei in parametrii normali.

Toate ingredientele din compozitia capsulelor de Ocean Power actioneaza sinergic pentru a sprijini sanatatea si stabilitatea metabolismului energetic.

Zincul ajuta sinteza proteinelor, metabolismul energetic, mentinerea nivelului hormonal, precum si sinteza, stocarea si eliberarea insulinei.

Vitamina B6 este implicata în metabolismul proteinelor si carbohidratilor. La adulti, datorita deficitul de vitamina B6 din punct de vedere neurologic se descriu urmatoarele stari patologice: slabiciune si amorteli la nivelul membrelor, distal (maini, picioare), tulburari de coordonare, degenerare nervoasa cu tulburari de sensibilitate, convulsii generalizate.

Vitamina C este o substanta nutritiva esentiala pentru starea de sanatate a organismului. Deficitul usor de vitamina C este  asociat cu o stare de letargie anormala, oboseala si durere osoasa.

Vitamina C creste absorbtia magneziului si a vitaminei B. În plus, este este demonstrat ca vitamina C este un puternic antioxidant.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii