ORGANIC INDIA WWB pareri supliment Sanatatea Femeii. Rezumat prospect.

ORGANIC INDIA WWB Sanatatea Femeii pareri, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,51.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 2,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la ORGANIC INDIA WWB Sanatatea Femeii  (versiune beta)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,22
Sigur - 0,10
Experimental - 0,51
pareri organic india wwb sanatatea femeii forum ayurvedic

Potrivit informatiilor oferite de prospect, suplimentul ORGANIC INDIA WWB Sanatatea Femeii este un produs ayurvedic (medicina traditionala din India) care contine Plante 100% Certificat Organic, fara organisme modificate genetic.

Nu contine si nu sunt folosite in niciun stagiu al productiei pesticide sintetice, erbicide, ingrasaminte sau alte tratamente chimice.

ORGANIC INDIA WWB Sanatatea Femeii contine plante organice pentru sustinerea sanatatii, inclusiv o bogata sursa de estrogeni din plante.

Este un produs recomandat pentru promovarea starii de bine in toate ciclurile vietii femeii.

ORGANIC INDIA WWB Sanatatea Femeii sustine reducerea inflamatiilor din organism, reduce simptomele asociate cu menopauza, premenopauza si cu sindromul premenstrual si impiedica retentia apei.

Substante active compozitie ORGANIC INDIA WWB Sanatatea Femeii
  • Radacina de Shatavari Organic (Asparagus racemosus) 250mg
  • Tulpina de Guduchi Organic (Tinospora cordifolia) 50mg
  • Scoarta de Lodhra (Symplocos racemosus) 25 mg
  • Frunza de Vana Tulsi Organic (Ocimum gratissimum) 25mg

Vana Tulsi este un tip de Tulsi salbatic, foarte bogat in eugenol, un adaptogen puternic. Acesta indeparteaza efectele negative ale stresului si anxietatii, creste vitalitatea si rezistenta organismului.

Shatavari este folosit de secole in medicina ayurvedica, in special pentru sustinerea sanatatii sistemului reproducator feminin. Shatavari mentine echilibrul hormonal si este un bun adjuvant pentru femei in tranzitia de la o etapa a vietii la alta, inclusiv in trecerea catre premenopauza si menopauza.

Guduchi este adesea asociat cu Shatavari sau Ashwaganda pentru proprietatile sale tonifiante si pentru detoxifiere. Are un usor efect diuretic si sustine sanatatea tractului gastrointestinal.

Lodhra este o planta importanta in medicina ayurvedica, folosita cu precadere pentru stoparea sangerarilor, in diverse afectiuni ale pielii precum acneea (inclusiv cea de cauze hormonale) si in tulburarile de vedere.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Mod de administrare ORGANIC INDIA WWB Sanatatea Femeii: 1-2 capsule in timpul mesei, de 2 ori pe zi pentru cel putin 3 luni.

Suplimentul ayurvedic este sigur pentru folosire indelungata.

Un flacon contine 60 de capsule (60 de portii) si are pretul de aproximativ 64 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.