Parere Beautin Colagen Lichid cu Magneziu pentru par si unghii frumoase.


Prima parere despre Beautin Colagen Lichid cu Magneziu  este ca acesta, pe langa avantajele suplimentului BEAUTIN COLLAGEN obisnuit (pielea stralucitoare, parul si unghiile puternice, si suportul articulatiilor), noua formula cu Capsuni, Vanilie si Magneziu, aduce o contributie suplimentara la buna functionare a muschilor si a oaselor.

Beautin Colagen Lichid cu Capsuni, Vanilie si Magneziu sau Mango, Pepene galben si Magneziu , este o formula inovatoare de colagen lichid, cu acid hialuronic si vitamine.

Adaosul de magneziu din produsul Beautin Colagen Lichid cu Capsuni, Vanilie si Magneziu te poate ajuta si in stilul tau de viata activ.

Datorita formulei imbunatatite cu magneziu, noul Beautin Collagen imbina beneficiile variantei simple a produsului cu beneficiile magneziului, rezultând astfel intr-un supliment alimentar cu eficienta inalta.
Forum Pareri Noul BEAUTIN COLLAGEN Advanced cu Magneziu

Beautin Colagen Lichid cu Magneziu contine in compozitie colagen hidrolizat Peptan de inalta calitate sub forma de peptide pentru o mai buna absorbtie, contine vitamina A, complexul vitaminelor B, vitamina C si zinc si este imbunatatit cu acid hialuronic.

Ofera substante nutritive intr-o forma gata de utilizarea de catre organismul nostrum, sustine sanatatea tesutului conjunctiv si articulatiilor, are proprietati antioxidante pentru a minimiza efectele radicalilor liberi.

Ofera micronutrienti care contribuie la stimularea productiei naturale de colagen de catre corpul uman, sporeste stralucirea pielii si ofera o hidratare suplimentara pentru piele, intareste parul si unghiile.

Beautin Colagen Lichid cu Magneziu ingrediente compozitie per 30 ml:
  • 10.000 mg Colagen hidrolizat PEPTANTM;
  • 50mg Acid hialuronic;
  • 80mg Vitamina C;
  • 1,6mg Vitamina B2;
  • 18mg Vitamina B3;
  • 60µg Biotina;
  • 800µg Vitamina A;
  • 10mg Zinc.

Toate ingredientele din Beautin Colagen Lichid Magneziu actioneaza sinergic si compun o formula speciala, ce contribuie eficient la mentinerea sanatatii si a frumusetii pielii, parului si a unghiilor.

Mod de administrare Beautin Colagen Lichid cu Magneziu:

Toate variantele pot fi consumate ca atare sau, daca este preferat, diluate intr-un pahar cu apa.

Pentru rezultate de efect, se recomanda utilizarea zilnica de 30 ml timp de 12 saptamani.

Dozajul este usor de masurat cu capacul flaconului special conceput pentru acest scop.

Rezumand informatiile de mai sus, putem spune ca parerea noastra este ca Beautin Colagen Lichid cu Magneziu reprezinta o formula mult mai potenta decat cel clasic.

Este demonstrat faptul ca in principal colagenul si acidul hialuronic sunt doua substante prezente în mod natural în organism, având un rol extrem de important în sanatatea pielii, a tesutului conjunctiv si a articulatiilor.

Abilitatea corpului de a produce colagen si acid hialuronic scade în timp, cu rezultate imediat vizibile asupra pielii.

Prin urmare, pentru a mentine elasticitatea si fermitatea pielii, este necesara consolidarea colagenului si a acidului hialuronic. Iar Beautin Colagen Lichid cu Magneziu chiar asta face!

Beautin Colagen Lichid cu Magneziu - My Elements, 500 ml avea pretul de aproximativ 150 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii