Pareri Artelac Nighttime Gel Oftalmic pentru protejarea ochilor uscati. Informatii prospect.

Artelac Nighttime Gel Oftalmic, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,56.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Dulcolax (versiune beta)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,51
Sigur - 0,20
Experimental - 0,11

Cu un scor pozitiv recenziile referitoare la gelul oftalmic Artelac Nighttime  sunt exprimate printr-un limbaj analitic, ceea ce indica faptul ca putini sunt cumparatorii care vor sa faca "experimente" atunci cand vine vorba de sanatatea ochilor lor.
Artelac Nighttime Gel Oftalmic pareri forumuri oftalmogie

Potrivit datelor din prospect, Artelac Nighttime gel este un produs ideal pentru ajutor de durata si pentru protejarea ochilor uscati din cauza disfunctiei lacrimale cronice.

Artelac Nighttime este formulat in mod special pentru a oferi sprijin pentru toate cele trei straturi ale filmului lacrimal, inclusiv stratul exterior - cel mai bogat in lipide.

Acopera filmul lacrimal cu un gel de inalta vascozitate, care este astfel conceput pentru a ramane pe suprafata ochiului si a retine hidratarea.

Lubrifiaza ochii, calmeaza si amelioreaza simptomele de disfunctie lacrimala cronica, precum ochi uscati, senzatie de arsura, ochi obositi, vedere incetosata si, chiar a ochilor cu exces de secretie lacrimala.

Artelac Nighttime gel sustine eficient toate cele trei straturi ale filmului lacrimal cu apa sterila pentru hidratare, carbomer pentru retinerea hidratarii la suprafata ochiului si trigliceride, grasimi pentru sustinerea stratului de lipide a filmului lacrimal, cu rol de mentinere a umiditatii.

Ingrediente compozitie 1 g de Artelac Nighttime Gel :
  • 2 mg carbomer, 
  • trigliceride cu lant mediu, 
  • apa sterila, 
  • sorbitol si hidroxid de sodiu
  • Cetrimida (conservant)

Mod de utilizare Artelac Nighttime gel:
  • Scoateti capacul de protectie de pe partea superioara a tubului inainte de utilizare. Asigurati-va ca nu atingeti cu degetele partea superioara a tubului.
  • Aplecati usor capul spre spate si trageti usor pleoapa inferioara cu un deget al mainii libere si tineti tubul vertical deasupra ochiului, cu duza in jos. Apoi strangeti usor tubul pentru a pune o picatura de gel. Evitati contactul partii superioare a tubului cu ochiul sau cu degetele, pentru a preveni astfel orice posibila contaminare a solutiei.
  • Repuneti capacul pe tub dupa fiecare utilizare.

Daca purtati lentile de contact, scoateti-le inainte de a aplica Artelac Nighttime gel si asteptati aproximativ 15 minute de la aplicare, inainte de utilizare.

Pret Artelac Nighttime Gel Oftalmic tub de 10g aproximativ 22 lei in Farmacia Tei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.