Pareri ARTOFLEX Compus tablete pentru dureri articulare. Rezumat prospect.


ARTOFLEX Compus tablete, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,58.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la ARTOFLEX Compus (versiune beta)
<5 = nu este probabil prezent
> 5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,54
Incredere - 0,39
Grad de inhibitie - 0,19

Conform prospectului  ArtroFlex Compus tablete este un supliment alimentar care calmeaza rapid durerile de articulatii, in timp ce substantele active au un rol benefic asupra cartilajelor, protejandu-le si contribuind la regenerarea acestora.
ArtroFlex compus pareri forumuri

Mai mult, ArtroFlex Compus amelioreaza simptomele precoce ale afectarii articulatiilor membrelor si coloanei vertebrale si imbunatateste semnficativ rezistenta articulatiilor.

Rezumat caracteristici ARTOFLEX Compus tablete
  • Amelioreaza rapid durerile articulare 
  • Substantele active protejeaza, hranesc si regenereaza cartilajele 
  • Scade vizibil rigiditatea articulara si îmbunatateste mobilitatea 
  • Este eficient în ameliorarea simptomelor precoce ale afectarii articulatiilor membrelor si coloanei vertebrale 
  • Efecte pozitive în cazurile de suprasolicitare mecanica a articulatiilor (munca fizica solicitanta, sport de performanta, obezitate) si în recuperarea articulara dupa diversele traumatisme ale aparatului locomotor 
  • Îmbunatateste proprietatile mecanice si rezistenta articulatiilor

Artroflex Compus isi face simtite efectele benefice dupa aproximativ 3-4 saptamani de utilizare, dar acestea sunt durabile, pastrandu-se chiar si dupa incetarea utilizarii.

Datorita continutului in condroitina, produsul contribuie la mentinerea functionalitatii si a integritatii structurale a intregului tesut conjunctiv: cartilaj articular, tegumente, vase de sange.

Fiecare comprimat de ArtroFlex compus contine 375 mg clorhidrat de glucozamina si 265 mg sulfat de condroitina.

Glucozamina din compozitia ArtroFlex Compus este un zahar aminat, ca atare diabeticii ar trebui sa-l utilizeze cu prudenta si sa-si controleze glicemia mai frecvent pe durata administrarii.

Glucozamina se obtine din cochiliile scoicilor sau din carapacea crustaceelor. Persoanele alergice la fructe de mare trebuie sa consulte medicul inainte de a utilize Artroflex compus

Condroitina are structura si activitate asemanatoare cu heparina, ca atare nu este recomandata persoanelor care se afla sub tratament anticoagulant.

Mod de administrare ARTOFLEX Compus

Se administreaza cate 2 comprimate de 2 ori pe zi, in cure de 6 saptamani. Pentru a obtine un efect maxim se recomanda efectuarea a 4 cure intr-un an. Intre doua cure consecutive se va face o pauza in administrare de 6 saptamani.

In cazul in care nu se obtine efect benefic dupa primele 6 saptamani de utilizare, se poate continua administrarea Artroflex Compus si in perioada de pauza, dar in acest caz se vor administra doar 2 comprimate pe zi.

Pretul unei cutii de Artroflex Compus tablete are pretul de aproximativ 63 lei in functie de farmacie.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii