Pareri Aspirin Complex Hot Drink plicuri febra din cadrul racelii. Rezumat prospect.


Aspirin Complex Hot Drink de la Bayer, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,40
3. Sentiment neutru - 2,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Aspirin Complex Hot Drink (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Incredere - 0,31
Grad de inhibitie - 0,22

Opiniile consumatorilor despre Aspirin Complex Hot Drink sunt in general pozitive, si sunt exprimate printr-un limbaj specific oamenilor cu o gandire rationala si care nu iau decizii sub imperiul emotiilor de moment.
aspirin complex hot drink forum pareri

Potrivit informatiilor din prospect Aspirin Complex Hot Drink are proprietati de calmare a durerii,antiinflamatoare,de reducere a febrei si congestiei nazale.

Aspirin Complex Hot Drink contine in compoztie doua substante active: acidul acetilsalicilic si clorhidrat de pseudoefedrina.

Aspirin Complex Hot Drink este indicat a fi administrat in tratamentul simptomatic al congestiei nazale si al durerii si febrei din cadrul racelii.

Daca aveti doar unul dintre simptomele mentionate mai sus este mai indicat sa utilizati un medicament care contine doar una dintre substantele active.

Dacă nu sunteți sigur dacă trebuie să luați acest medicament, adresați-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Sportivii trebuie avertizaţi cu privire la faptul că Aspirin Complex Hot Drink poate determina o reacţie pozitivă la testele anti-doping.

Datorita lipsei de experienta cu combinatiile de substante medicamentoase din Asprin Complex Hot Drink, medicamentul nu trebuie utilizat in timpul sarcinii sau daca alaptati. 

Daca credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua medicamentul. 

Mod de administrare Aspirin Complex Hot Drink Adulţi şi adolescenţi (cu vârsta peste 16 ani): 1-2 plicuri 500-1000 mg de acid acetilsalicilic/ 30-60 mg de pseudoefedrină

Maxim până la 6 plicuri Aspirin Complex Hot Drink, adica 3000 mg de acid acetilsalicilic/ 180 mg de pseudoefedrină

Dacă este necesar, poate fi administrată o altă doză la interval de 4 până la 8 ore. Doza zilnică totală nu trebuie să depăşească 6 plicuri (corespunzând la 3000 mg acid acetilsalicilic / 180 mg clorhidrat de pseudoefedrină).

Mod de Administrare orală: Se toarnă conţinutul a unu sau două plicuri de Aspirin Complex Hot Drink într-un pahar cu apă caldă, dar nu apă clocotită şi se amestecă bine.

Suspensia orală trebuie răcită la o temperatură corespunzătoare înainte de utilizare. Beti intregul continut din pahar imediat. Granulele nu se dizolvă complet.

Nu luaţi acest medicament pentru mai mult de 3 zile, fără să discutaţi cu medicul dumneavoastră. Utilizarea la copii si adolescenti

Aspirin Complex Hot Drink NU trebuie administrat copiilor şi adolescenţilor cu vârsta sub 16 ani, fară recomandarea medicului.

La momentul analizei pretul unei cutii cu 10 plicuri de Aspirin Complex Hot Drink avea pretul aproximativ de 24 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii