Pareri Crema Gerovital H3 Lift Intens Premium Care. Informatii din prospect.


Crema Gerovital H3 Lift Intens Premium Care de la Farmec, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,56.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 2,50

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Crema Gerovital H3 Lift Intens Premium Care (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,59
Incredere - 0,33
Grad de inhibitie - 0,13

Opiniile consumatorilor despre Crema lift intens Premium Care Gerovital H3 Derma+ sunt in mare parte pozitive, gradul de polaritate negativa este redus.
pareri forum crema gerovital h3 derma premium 50ml

Recenziile sunt exprimate printr-un limbaj specific persoanelor care dau dovada de gandire analitica atunci cand isi fac alegerile.

Conform informatiilor din prospect, Crema Gerovital H3 Lift Intens Premium Care imbunatateste aspectul si tonusul tenului matur prin cresterea fermitatii, elasticitatii si a hidratarii intense.

Crema Gerovital H3 Lift Intens Premium Care este un produs cosmetic hipoalergenic, fara parabeni in compozitie si care este testata dermatologic dupa cele mai inalte standarde in domeniu.

Ingrediente active compozitie Crema Gerovital H3 Lift Intens Premium Care:

  • Tightenyl - un activ lift inovator, activeaza la nivel celular toate caile de sinteza a proteoglicanilor, cu rezultate clinice evidente asupra fermitatii si elasticitatii pielii. 
  • Hyaceramidyl, lipozomi cu Acid Hialuronic, aduce un aport important de hialuronat cu greutate moleculara mica – ceea ce îi creste semnificativ permeabilitatea, scualan si ceramide, având actiune sinergica cu Tightenyl , crescând rezervele hidrice la nivel cutanat si mentinerea nivelului optim de hidratare.

Ca si mod de folosire, Crema Gerovital H3 Lift Intens Premium Care se aplica pe fata, gât si decolteu seara pe tenul curatat în prealabil. Inainte de aplicare se poate folosi Gelul micelar Premium Care.

Crema lift intens Premium Care Gerovital H3 Derma+ avea la momentul analizei pretul de 88 lei in magazinul online al producatorului.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii