Pareri Crema hidratanta cu bambus - Kosmo Oil pentru piele supla si mata.


Crema hidratanta cu bambus - Kosmo Oil, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,55.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,50

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Crema hidratanta cu bambus - Kosmo Oil (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,54
Incredere - 0,35
Grad de inhibitie - 0,18

Opinii cumparatorilor legate de Crema hidratanta cu bambus - Kosmo Oil sunt in principal pozitive si sunt exprimate prin comentarii din care reiese stilul rational al consumatorilor.
pareri forumuri crema hidratanta cu bambus

Conform prospectului, microparticulele de bambus din compozitia cremei hidratante cu bambus - Kosmo Oil, actioneaza ca un balsam natural, rezultatul fiind un aspect luminos si natural al pielii.

Bambusul este incarcat cu fibre solubile si insolubile, fitosteroli, carotenoide, aminoacizi, proteine, clorofila, vitamine si minerale care ajuta la hranirea si tonifierea pielii.

Fiind cea mai importanta sursa de silice naturala, componentul cheie al colagenului, bambusul joaca rol esential in sinteza colagenului, imbunatatind elasticitatea si rezistenta pielii.

Pulberea de bambus este suficient de fina pentru a oferi o senzatie delicata pe piele, dar si protectie impotriva factorilor oxidanti.

Tratamentul cosmetic cu micropulbere naturala din bambus accelereaza microcirculatia sanguina, sintetizeaza colagenul si hidrateaza intens epiderma.

Dupa acest tratament pielea ramane supla, matasoasa si mata.

Mod de utilizare Crema hidratanta cu bambus - Kosmo Oil:

Se aplica o cantitate generoasa pe piele si se maseaza pana cand crema este complet absorbita. Crema se armonizeaza perfect cu betele de bambus. Poate fi folosita zilnic, atat pe corp, cat si pe fata.

La momentul analizei, pretul mediu al Cremei hidratante cu bambus - Kosmo Oil era de aproximativ 60 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii