Pareri CURCUMIN C3 Extract Cosmpharm capsule Antiinflamator natural. Info prospect.


CURCUMIN C3 Extract Cosmpharm 400mg, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,57.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,40
3. Sentiment neutru - 2,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la CURCUMIN C3 Extract 400mg (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Incredere - 0,58
Grad de inhibitie - 0,11

Parerile consumatorilor referitoare la produsul CURCUMIN C3 Extract au un grad ridicat de polaritate pozitiva. Ele sunt exprimate printr-un limbaj specific persoanelor increzatoare in sine.
Curcumin C3 Extract Pareri Forumuri

Conform prospectului, Curcumin C3 Extract de la Cosmpharm sprijina eficient organismul in lupta impotriva inflamatiilor cronice, ce stau la baza dezvoltarii a numeroase boli deosebit de grave
substanta sa bioactiva combate inflamatia la nivel molecular.

Prin efectul sau antiinflamator, Curcuminul are un rol important in preintampinarea afectiunilor cardiace, metabolice, degenerative, tumorale.

Continutul ridicat de Curcumin (400mg echivalent 8000mg) care se regaseste si in suplimentul  alimentar Curcumin C3 Extract actioneaza cu succes in nenumarate afectiuni ce au la baza procesul inflamator, prin capacitatea sa de a stopa evolutia acestuia chiar la nivel molecular.

Efectul sau antioxidant remarcabil il recomanda ca un redutabil agent anti-imbatranire si rejuvenare dar si ca important sprijin al functiei inimii.

Blocheaza procesele degenerative de la nivelul creierului. Este un adjuvant valoros in afectiunile ce ataca cartilajele si sustine cu succes sanatatea sistemului nervos.

Mod de administrare Curcumin C3 Extract: 1 - 2 capsule zilnic, in timpul mesei.

Pretul unei cutii cu 30 capsule de CURCUMIN C3 Extract era la momentul analizei de aproximativ 25 lei in magazinul online al producatorului.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii