Pareri PEROZIN Crema 100ml crioterapie durere acuta a muschilor si articulatiilor. Info prospect.


PEROZIN Crema, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,59.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la PEROZIN Crema (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,39
Incredere - 0,59
Grad de inhibitie - 0,17

Crema Perozin are parte de review-uri pozitive care sunt exprimate printr-un limbaj specific persoanelor singure pe sine si rezervate in luarea deciziilor.

Opiniile negative se refera la faptul ca desi momentan efectele sunt foarte vizibile, nu exista efecte de durata lunga.
pareri review perozin crema dureri musculare cu racire

Conform datelor din prospect crema Perozin este un dispozitiv medical ce actioneaza prin crioterapie (terapia prin racire) si isi bazeaza eficienta si pe combinatia de Arnica, Menta, Rozmarin si Ghimbir.

Crema Perozin are o textura usoara si placuta si este realizat doar cu ingrediente naturale si se adreseaza persoanelor cu durere acuta a muschilor si/sau articulatiilor.

Ingrediente compozitie Perozin crema: Aqua, alcool denaturat, mentol, alcool cetearil, glicerina, Mentha arvensis (menta), cetil palmitat, stearat de gliceril citrat, caprilic capric trigliceride, Rosmarinus officinalis (rozmarin), Arnica montana (arnica), Zingiber officinalis (ghimbir), acetat de tocoferil, octyldodecanol, carbomer, gluconat de sodiu, hidroxid de sodiu, fenoxietanol , dehydroacetat de sodiu, limonen, linalool.

Specialistii sunt de parere ca lactonele sesquiterpene sunt compusi chimici care explica beneficiile antiinflamatorii si de alinare a durerii ale arnicii montane.

Perozin crema utilizare probleme musculare: slabiciune musculara si infiltratii, entorse, rigiditate dimineata, picioare grele si obosite, oboseala in urma antrenamentelor intense.

Crema Perozin utilizare probleme articulare: glezna, genunchi, solduri, cot, gat, spate (indiferent de cauza durerii) perozin are efect vasoconstrictiv (reduce presiunea sangelui in zona pe care se aplica).

Mod de administrare Perozin pentru adulti si copii peste 3 ani:
  • Luati o cantitate mica de Perozin si aplicati 1-3 ori pe zi pe zona afectata. 
  • Pentru cele mai bune rezultate utilizati Perozin inainte si dupa o baie fierbinte. 
  • Se spala bine mainile dupa fiecare utilizare. 

A se evita contactul cu ochii. Numai pentru uz extern. A se depozita la temperatura camerei. A nu se lasa la indemana copiilor.

Pretul in farmacii ale cremei Perozin 100m era la momentul analizei de aproximativ 61 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii