Pareri SYALOSET, 5 ml, River Pharma injectie cu Acid Hialuronic. Rezumat prospect.


SYALOSET, 5 ml, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,40
3. Sentiment neutru - 2,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la SYALOSET, 5 ml (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,54
Incredere - 0,37
Grad de inhibitie - 0,20

Opiniile despre solutia injectabila cu acid hialuronic SYALOSET de la River Pharma sunt pozitive majoritar si sunt exprimate intr-un limba care apartine unor persoane care cu crescuta tendinta de analiza fiecare lucru.
Pareri forumuri injectie SYALOSET, 5 ml cu acid hialuronic

Conform prospectului Syaloset 5ml este un preparat medical cu proprietati viscoelastice ce se prezinta sub forma de solutie sterila, apirogenica si izotonica ce contine sare de hialuronat de sodiu de o inalta purificare obtinut prin procesul de fermentatie, fara modificari chimice.

Syaloset nu contine proteina aviara ( derivate aviare) prin urmare nu prezinta nici un risc in producerea de reactii alergice si garanteaza tolerarea perfecta si siguranta in a fi utilizat.

Acidul hialuronic utilizat in compozitia Syaloset in conformitate cu reglementarile Europene garanteaza puritatea si stabilitatea produsului.

Injectat in articulatie Syaloset exercita o actiune de viscosuplimentatie imbunatatind lubrifierea si propietatile de absorbtie a socurilor de catre lichidul sinovial.

Syaloset reprezinta o generatie noua de produse care odata administrate " reinnoiesc viscozitatea” lichidului sinovial, permitand reluarea activitatilor normale.

Syaloset este un preparat viscoelastic obtinut din 4 ml de solutie sterila, apirogenica si izotonica continand 1.6 % acid hialuronic purificat obtinut prin fermentatie bacteriana cu o mare greutate moleculara (>1,700,000 Daltons).

Preparatul medical consta intr-un flacon de 5 ml ce contine 64 mg acid hialuronic si o seringa sterila individuala de 5 ml ( dispozitiv din clasa medicala CE 0123).

Syaloset este un substitut al lichidului sinovial pentru pacientii afectati de artroza traumatica sau degenerativa, facand posibila reinnoirea propietatilor fiziologice si reologice ale articulatiilor artrozice. 

Syloset reduce durerea si se restabilizeaza miscarile articulare prin substituirea sau suplimentarea viscoelasticitatii lichidului sinovial in articulatiile artrozice. 

Se poate administra si in cazul unor dureri particulare sau a mobilitatii reduse, cauzate de bolile degenerative, a problemelor (post)traumatice sau de degradarea articulatiei genunchiului sau a altor articulatii sinoviale.

Pretul unui flacon de Syloset 5 ml era de aproximativ 231 lei in Farmacia Tei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii