Pareri tratament cu Tinctura de AFIN. Speranta in tratarea DIABETULUI.


Sa ne facem o parere despre AFIN, o planta specifica zonelor inalte, care alcatuieste adevarate plantatii, intinse pe hectare intregi, in muntii Piatra Craiului, Bucegi, Ceahlau, Sureanu s.a. Frunzele si partea aeriana ale afinului se culeg inainte de inflorire, cand are maximul de putere curativa.

Dintre actiunile afinului cele mai puternice sunt cele hipoglicemiante, astringente, anti-bacteriene, vermifuge.

In opinia oamenilor de stiinta, AFINUL este o speranta in tratarea diabetului (care numai in tara noastra afecteaza peste 400000 de oameni), diferitelor afectiuni intestinale (care cunosc o agravare in ultimii ani din cauza stressului si alimentatiei incorecte) si renale. 

Actiuni: Intern: anti-bacterian, anti-diareic, antiseptic intestinal, astringent, cicatrizant gastric, intestinal si urinar, hipoglicemiant. 

Administrare afin extern ca: ca agent antiinfectios, astringent.
tinctura de afin pareri forumuri

Indicatii tinctura de Afin administrare interna: 
  • diaree, enterita, enterocolita, colita de fermentatie, colita de putrefactie, hemoroizi sangeranzi, fistule anale. 
  • diabet. 
  • protectie si regenerare a microcirculatie retiniene
  • infectii renale si urinare insotite de scurgeri purulente ori de sangerari 
  • se foloseste ca adjuvant pentru efectul anticataral si cictrizant, dar necesita asocierea cu plante antiinfectioase mai energicecum ar fi tinctura de ienupar 
  • guta, reumatism, exces de uree in sange, oxiuraza 

Mod de administrare tinctura de afin: Intern se iau 50 de picaturi de tinctura diluate in jumatate de cana de apa, de 4 ori pe zi

Contraindicatii tinctura de afin: nu se cunosc .

Precautii in adminsitrarea tincturii de afin: intrucat tinctura de frunze afin scade foarte puternic glicemia, diabeticii insulino-dependenti vor fi tinuti sub supraveghere stricta mai ales in primele saptamani ale tratamentului, incepand cu o doza mai mica de 2 lingurite pe zi, care va fi crescuta gradat la 4 lingurite pe zi.

Persoanele care sufera de hepatita virala, toxica, metabolica, steatoza si ciroza hepatice, ulcer gastric si duodenal în forme avansate, gastrita hiperacida, femeile însarcinate si cele care alapteaza nu trebuie sa consume tinctura de afin.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii