SalviaSept TUSE pareri acadele recomandate copiilor peste 3 ani. Informatii prospect.


Acadele SalviaSept TUSE, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,57.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 2,50

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Acadele Salviasept Kids TUSE (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,39
Incredere - 0,56
Grad de inhibitie - 0,16

Opiniile despre acadelele pentru copii SalviaSept Tuse sunt majoritar pozitive si sunt exprimate intr-un limbaj specific persoanelor sigure pe ele si pe deciziile lor.

Potrivit prospectului, Salviasept Kids tuse x 6 acadele este un remediu natural, recomandat copiilor cu varsta peste 3 ani, care acuza dureri de gat ce insotesc starile febrile, cauzate de un virus gripal sau de o raceala usoara.
Pareri forumuri Salviasept Kids tuse acadele

Datorita ingredientelor pe care le contine in compozitie, Salviasept Kids tuse protejeaza si calmeaza mucoasa bucala si pe cea a gatului, ameliorand tusea si facilitand expectorarea mucusului.

Radacina de nalba mare contine substante mucilaginoase care acopera uniform mucoasa gatului si a cavitatii bucale, umezind-o si ferind-o de actiunea nociva a factorilor  iritanti; intensificand miscarile cililor epiteliali.

Extractul din lichenul de Islanda are efect emolient pentru gat, ajuta mucoasa orofaringiana si tonul vocii, protejeaza mucoasele inflamate si iritate si are proprietati antibiotice.

Lichenul de Islanda contine polizaharide solubile in apa, acid folic, vitamina B12, urme de fier, acid usnic, substante amare si acid folinic.
Principalele beneficii acadele SalviaSept Kids Tuse:

  • hidrateaza mucoasa bucala si a gatului, eliminand senzatiile de arsura si uscaciune, precum si dificultatile la inghitire;
  • amelioreaza durerea;
  • protejeaza mucoasa faringiana de influenta factorilor iritanti (aerul uscat, poluat), reducând frecventa tusei;
  • melioreaza inflamatia de la nivelul gatului.

Salviasept Kids tuse x 6 acadele tuse contine in compozitie extract de lichen de Islanda, extract de salvie, suc de aronia, extract de radacina de nalba si vitamina C.

Mod de administrare acadele SalviaSept Kids Tuse:

Pentru efecte optime, copiilor mai mari de 3 ani nu li se administreaza mai mult de cate o acadea, de trei ori pe zi, sub atenta supraveghere a unui adult.

Medicul se va consulta in cazul in care nu se constata ameliorari, dupa 5 zile de administrare.

Contraindicatii administrare acadele SalviaSept Kids Tuse:

Salviasept Kids tuse x 6 acadele tuse nu este recomandat copiilor cu varsta sub 3 ani sau persoanelor cu hipersensibilitate cunoscuta la ingredientele preparatului.

Acest supliment contine zahar, motiv pentru care nu se administreaza persoanelor cu diabet.

Pretul Salviasept Kids TUSEx 6 acadele pentru ameliorarea tusei era la momentul analizei de aproximativ 16 lei, in functie de farmacie.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii