ADEVARUL despre VACCINURI mistificat grosolan de ignoranti inconstienti, un Fake News mortal.

Umberto Eco: "Drama internetului este ca l-a promovat pe idiotul satului ca purtator de adevar"! O afirmatie care dovedeste adevarul despre minciuna inconstienta si criminala despre vaccinuri promovata in mijloacele media moderne.

O anumita persoana a postat pe acest site, un comentariu despre vaccinuri si a incercat sa induca ideea ca acestea se obtin prin uciderea fatului uman.

Pentru a-si sustine ineptiile, idiotul satului citeaza diverse studii medicale, si o organizatie (Health Sciences Institute) cunoscuta in lume ca face bani buni si frumosi speculand in mod sadic problemele de sanatate ale oamenilor.

Dar sa luam pe rand ecluberatiile acestei persoane si sa vedem care este de fapt adevarul din spatele acestei "Fake news".
ADEVARUL despre VACCINURI Mituri si Pareri Gresite
Stiati ca? Vaccinurile se produc si din celule de om.
Mai exact, din copii. Avortati vii.
Adica ii scot vii din uter. Si iau din ei ce au nevoie, de obicei din plamani.
Apoi produc (de exemplu) vaccinul anti rujeola.
Si ne cheama medicul de familie sa il injectam pe acel bebe ucis, tocmai in copilasii nostri dragi.
Cum sa bagi in copilul tau chiar si cea mai minuscula parte din corpul altui om?
Oare se cheama (un fel de) canibalism?
Iata ultimele "culmi" pe care a ajuns stiinta!
Si ne mai miram de unde asa explozie de cancere si alte boli.
Daca un vaccin inseamna canibalism, in acceptiunea acestei persoane, atunci transplantul de organe care salveaza nenumarate vieti este tot canibalism?

In al doilea rand, vaccinul viral nu este o celula! Este un virus (ARN) cultivat pe un mediu celular si apoi inactivat total sau partial.

Culturile de celule pulmonare embrionare umane ca si multe alte medii de cultura, mediul Latham modificat derivat din cazeina bovina sau culturile de celule de la porcii de Guineea sunt folosite de multi ani pentru obtinerea vaccinurilor.

Asadar se incearca un atac emotional indreptat spre persoanele fara nicio pregatire medicala si care sunt dispuse sa inghita tot ceea ce le apare pe feed news din Facebook. Mai ales daca informatia este ambalata cu o aura de senzational.
Detalii gasiti in aceasta lucrare stiintifica. Este postata pe unul din cele mai respectabile site-uri din domeniu:
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4526020/
Iata 3 citate:
1. Este greu sa gasesti un copil bun de facut vaccinuri din el. Trebuie sa testezi mult, adica sa faci sa sufere multi fetusi: "it is extremely difficult to obtain qualified HDCSs that can satisfy the requirements for the mass production of vaccines".
2. Totusi, acesti cercetatori au gasit cu chiu cu vai 9 copilasi numai buni de avortat pentru ca stiinta sa prospere: "we obtained 9 fetuses through rigorous screening".
3. Pentru ca treaba sa iasa bine au adoptat o metoda de a-i avorta vii: "induction of labor with the water bag method".
Intreaga procedura a avut loc pentru a obtine fetusul avortat cu denumirea de WALVAX 2.
Celulele cu perechi omoloage de cromozomi se numesc diploide. In nucleul celulelor somatice diploide (ce contin perechi de cromozomi omologi), indiferent de tesut, continutul in ADN este aproximativ egal.

Tulpinile de celule diploide umane (HDCS), care poseda seturi de cromozomi identice cunoscute ca fiind libere de toti agentii intamplatori cunoscuti, sunt de mare folos în dezvoltarea vaccinurilor umane.

In al doilea rand, Walvax-2 a fost derivat dintr-un tesut pulmonar fetal, similar cu WI-38 di MRC-5 si a fost obtinut dintr-un fat feminin în vârsta de 3 luni avortat din cauza prezentei unei cicatrice uterine provenite dintr-o nastere cezariana anterioara.

Aceasta stire apare si in Health Sciences Institute: https://hsionline.com/2015/09/30/vaccines-2/

Cea mai mare problemă este că cei de la HSI (o organizatie care nu are nimic de a face cu actul medical sau cu stiinta) își petrec mult timp și efort încercând să te sperie pentru a nu urma recomandările medicale, atunci când ei admit totusi că oamenii ar trebui să urmeze sfatul și tratamentul medicilor lor și nu ar trebui să interpreteze informațiile lor ca "sfat."

Acesta este pur și simplu un mod neetic de a furniza informații oamenilor, în special atunci când vine vorba de probleme de sănătate și îngrijire medicală.

Este ultima oara cand vom baga in seama astfel de specimene care voit sau din prostie pun in pericol sanatatea unei natiuni si asa greu incercate.

Si nu uitati ca in mai 2017 Guvernul italian a aprobat un decret de lege care permite înscrierea în scoli si gradinite numai a copiilor vaccinati si care le impune sanctiuni financiare parintilor care decid sa îsi înscrie copiii nevaccinati la scoala!