COLLAMASK pareri masca cu efect de BOTOX. Informatii, farmacii, pret.


COLLAMASK, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,58.

1. Pareri Pozitive - 1,60
2. Pareri Negative- 1,00
3. Sentiment neutru - 2,40

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la COLLAMASK  (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,40
Incredere - 0,28
Grad de inhibitie - 0,16

Opiniile consumatorilor despre CollaMask par a fi pozitive insa observam ca review-urile negative sunt foarte multe, totul raportat la un grad ridicat de subiectivitate.
pareri forumuri collamask masca cu efect de botox

De aceea incepem prin a va spune ca masca CollaMask este destul de scumpa (o tub are pretul de 149 lei), iar produse anti-rid sunt foarte multe, iar spre deosebire de CollaMask se gasesc in farmacii deci au din start un mare plus in fata de acest produs cosmetic extrem si agresiv promovat.

Producatorii afirma ca masca CollaMask elimina ridurile, acopera porii care pot deveni din ce in ce mai evidenti odata cu varsta, hidrateaza si intinde pielea la fel de bine ca o injectei cu Botox, insa fara a avea efectele secundare ale acesteia.

Acestia sustin ca eficacitatea CollaMask este de câteva ori mai mare decât a injectiilor cu Botox, nemaivorbind de multitudinea de creme cu care sunt practic tixite farmaciile si magazinele de cosmetice. Acest preparat stimuleaza reînnoirea celulelor si hidratarea intensa a pielii.

Compozitia CollaMask conform producatorului este urmatoarea:
  • colagen
  • complex de aminoacizi 
  • argila albastra 
  • alginatul de sodiu 
  • betaina si uleiuri vegetale
  • ulei esential de palmarosa

Compozitia pare la prima vedere in mare la fel ca a multor alte creme cosmtetice anti-aging care isi bazeaza eficacitatea pe molecula de colagen.

La aceasta se adauga actiunea uleiului esential de palmarosa care este antiacneic, antirid, regenereaza tesutul, bun pentru infectii fungice, dermatita, eczeme, piele matura, infectii ale pielii.

Asadar, datorita brumului foarte mare din parerile vehiculate online si gradului ridicat de subiectivitate, a lipsei produsului din farmacii, plus pretul ridicat, nu putem decat sa va spunem sa fiti atenti daca va hotarati sa o achizitionati.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii