ECOGRAFIE FETALA gratuit la Constanta in cadrul Ultrasound Constanta Camp in parteneriat cu MEDLIFE..

MedLife Constanta impreuna cu New Vision Ultrasound oferă ocazia să beneficiati gratuit de servicii complete de ecografie fetală in perioada 23 – 25 noiembrie 2017.

Înscrierile pentru ecografia fetala gratuita se pot face la numarul de telefon 0241.588.121 sau pe adresa de email: office@obgyn.ro.

Iata care sunt principalele conditii pe care o gravida trebuie sa le îndeplineasca pentru a se înscrie în programul de evaluare ecografica gratuita sunt urmatoarele:

1) Varsta sarcinii la data cursului (23-25 noiembrie 2017) sa fie între 12 - 13 saptamâni, 21 - 24 saptamâni si 27 - 29 saptamâni gestationale (se vor încadra în cele trei trimester de sarcina);

2) Sa aiba indicele de masa corporala ideal cuprins între 20 – 25, cu un maxim de 27.

Calculul indicelui de masa corporala se face astfel:
ecografie fetala gratuita constanta medlife 2017
BMI = x KG / (y M x y M), unde x este greutatea (Kg) si y este înaltimea (metru) (de exemplu o femeie de 1.65 m cu greutatea de 62 kg va avea BMI 62/(1.65 x 1.65) = 22.7);

3) De preferat, gravidele sa fie la prima sarcina (aceasta cerinta nu este obligatorie)

4) Sa efectueze o ecografie în prealabil, începand cu data anuntului si pana cu o saptamana înainte de data începerii cursului la dr. Razvan Stanca, în cadrul clinicii MedLife Constanta, ecografie ce se va efectua GRATUIT pentru toate pacientele admise; acest aspect este obligatoriu în vederea acceptarii pacientei.

In perioada 23 – 25 noiembrie 2017, la Constanța, va avea loc Ultrasound Constanta Camp, unde speakerii vor fi doi lectori cu experiență, medici recunoscuți internațional:
  • Prof. Marcin Wiechec, Departament of Gynecology and Obstetrics, Jagellonian University Medical College 
  • Dr. Agnieszka Nocun, Head of Diagnostic Centre "MWU DBREUSG", Poland. 

Alături de acestia va participa și dr. Răzvan Stanca, medic primar obstetrică – ginecologie, certificat FMF și cu supraspecializare în medicină materno-fetală, din cadrul Hiperclinicii MedLife Constanța.

Ecografia fetala reprezinta metoda cea mai sigura de a detecta afectiunile fatului si pentru a obtine informatii despre fat, ca de exemplu marimea si pozitia.

NU se folosesc raze X sau alte tipuri de radiatii care ar putea sa dauneze fatului. 

În general ecografiile pe parcursul sarcinii au drept scop confirmarea starii de bine a fatului. Depistarea malformatiilor face parte din evaluarea starii de bine fetale.