MedLife CUMPARA spitalul si clinicile POLISANO! Impresii la cald.


Prin aceasta achizitie a clinicilor si spitalului Polisano, compania MedLife continua demersul de a consolida piata serviciilor medical eprivate de calitate, dar si mandatul dat de actionari in ultima reuniune AGA, sedinta in cadrul careia s-a aprobat majorarea capitalului social si emiterea de obligatiuni pentru achizitii si dezvoltarea companiei.

Parere specialistilor este ca astfel Polisano devine un parteneriat strategic important si, totodata, da o dovada a angajamentului MedLife pe termen lung de a extinde serviciile medicale de excelenta in beneficiul pacientilor in toate regiunile tarii.

Infiintat in anii '90, Polisano este primul grup complet integrat in domeniul medical din Romania.

Grupul medical Polisano include o serie de patru clinici cu laboratoare proprii situate in Bucuresti si
pareri cumparare polisano de medlife
Sibiu, un spital privat - Spitalul European Polisano din Sibiu - recunoscut ca fiind unul dintre cele mai moderne si mai performante unitati spitalicesti din Romania, un centru de fertilizare in vitro si cea mai mare maternitate privata din Transilvania.

Achizitia MedLife a grupului medical Polisano urmeaza sa fie analizata de Consiliul Concurentei.

Daca toate conditiile vor fi indeplinite si se va finaliza achizitia Clinicilor Polisano, MedLife va ajunge la un numar de 6.300 angajati si va fi angajatorul a aproximativ 5% din medicii cu Autorizatie de Libera Practica din Romania si, probabil, a unui procent relevant al asistentilor medicali cu ALP.

Polisano are in prezent peste 500 de angajati si a inregistrat la nivelul anului 2016 o cifra de afaceri de aproximativ 80 milioane lei.

Grupul medical MedLife a realizat prima achizitie în 2011 prin cumpararea pachetului majoritar din grupul de firme PDR Brasov.

În cei 7 ani, compania MedLife a finalizat cu succes 16 achizitii pe piata medicala, fiind, probabil, operatorul medical cu cea mai mare expertiza de cumparare si integrare a unui grup sau firme medicale.

Ultima achizitie anuntata a MedLife a fost Spitalul Humanitas din Cluj.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii