Pareri ADRENALL supliment util in situatii de stres intens. Informatii prospect.


Pentru a ne face o parere despre suplimentul ADRENALL de la  Mindbalance trebuie sa vorbim un pic despre stres.

Costurile stresului în statele Uniunii Europene ajung la 20 de miliarde de euro pe an. Deci stresul este foarte scump.

Modul de viata modern insa, care presupune un anumit nivel de stres zilnic, permanent, o tensiune care nu dispare odata cu disparitia pericolului, este ceva pentru care corpul nostru nu este pregatit.

Viteza cu care se intampla lucrurile, nivelul de informatii cu care suntem bombardati, multimea de activitati pe care ne impunem sa le efectuam intr-o singura zi, presiunea sociala, nevoia de realizare materiala, competitia permanenta, agitatia din trafic, toate acestea sunt ingrediente ale unui cocktail daunator care genereaza asa-numitul stres cotidian.

Tensiunea si presiunea continua, obiectivele foarte ambitioase si avalansa informationala ne tin intr-o stare anormala de surescitare nervoasa care determina eliberarea unei mari cantitati de hormoni (cortizol, adrenalina) din glandele suprarenale.
adrenall mindbalance pareri forumuri

Se ajunge frecvent in situatia ca supra-renalele sa nu poata produce cantitatea de hormoni comandata de creier. In acel moment apare epuizarea supra-renaliana (depletia), manifestata prin oboseala cronica, epuizare si ceea ce se numeste "burn-out".

Apar depresii, insomnii sau stari de anxietate. Se reduce activitatea fizica, alimentatia este una nesanatoasa, pentru ca manânca tocmai pentru ca sunt stresati, creste consumul de alcool si de tutun.

Conform informatiilor din prospect, ADRENALL este o formula sinergica de extracte standardizate din plante adaptogene, cu efect de adaptare a reactiei organismului la situatii de stres intens.

Recomandari administrare ADRENALL Mindbalance:

Optimizeaza nivelul de energie si imbunatateste anduranta fizica si psihica. Mentine nivelul de performanta in perioadele de privare de somn.

Sustine buna functionare a glandelor supra-renale, principalele responsabile de secretia hormonilor de stres.

Intensifica adaptabilitatea naturala a organismului la stresori fizici, mentali si de mediu.

Sustine homeostazia adaptiva – capacitatea naturala a organismului de a se adapta permanent la mediu astfel incat sa-si obtina si sa-si conserve starea de echilibru (homeostazia).

Combinatia unica de extracte standardizate din plante adaptogene asigura efectul stabil si continuu pe durata administrarii.

Ingrediente compozitie capsula ADRENALL:
  • 200mg Neuravena®, extract alcoolic 3,5:1 din plante tinere de Ovaz (Avena sativa), standardizat in = 0,3% flavonoide (isovitexin); 
  • 95mg extract alcoolic 5:1 din fructe de Schizandra (Schisandra chinensis) , standardizat in 1.38% schisandrine; 
  • 78mg extract hidroalcoolic 8:1 din radacina de Ginseng-siberian (Eleutherococcus senticosus), standardizat in = 0.8% eleuteroside; 
  • 60mg extract hidroalcoolic 2-5:1 din radacina de Rhodiola (Rhodiola rosea), standardizat in = 3% rosavine;
  • 60mg extract apos 5:1 din frunze de Roinita (Melissa officinalis), standardizat in = 5% acid rozmarinic; 

1) NEURAVENA – este un extract unic, patentat, din plante tinere de ovaz verde salbatic avand o serie de studii clinice care demonstreaza efectul acestuia asupra rezistentei la stres si a acuitatii mentale. Acest extract actioneaza prin doua mecanisme diferite, moduland sinteza unor enzime care actioneaza asupra sistemului nervos central (monoamin-oxidaza si fosfodiesteraza).

2) Schisandra chinensis – este una dintre cele mai importante plante adaptogene, cu efecte recunoscute in cresterea rezistentei organismului, reducerea anxietatii si a nivelului de cortizol („hormonul stresului”).

3) Eleutherococcus senticosus (Ginseng-siberian) – este utilizata pentru cresterea capacitatii de munca, a efectului anti-stres si a potentialului sau demonstrat de intarire a sistemului imunitar. Este recunoscuta pentru efectul de imbunatatire a cognitiei in perioadele de stres psihic.

4) Rhodiola rosea – o planta originara din peninsula scandinavica, cu efect neuroprotectiv si de incetinire a procesului de imbatranire. Rhodiola este utilizata in mod traditional pentru capacitatea sa de reducere a oboselii si epuizarii in situatii de stres prelungit.

5) Melissa oficinalis (Roinita) – este o planta binecunoscuta pentru efectele sale de calmare. S-a demonstrat ca are efect de reducere a anxietatii si ca imbunatateste functiile cognitive, mai ales in perioadele de stres intens.

Mod de utilizare ADRENALL: Cate 1-2 capsule de doua ori pe zi, cu un pahar cu apa.

Compozitia suplimentului ADRENALL care combina cele mai importante adaptogene naturale cunoscute si pretul accesibil, o cutie cu 30 capsule costa aproximativ 57 lei, ne face sa avem o parere buna despre acest aliat in lupta cu stresul si efectele sale nedorite.

Adrenall are efecte optime atunci cand este administrat incepand cu minimum 10 zile inaintea unui eveniment sau a unei perioade previzibil stresante

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii