Pareri Aftiblock Spray 20ml Zdrovit pentru afte si candidoze bucale. Rezumat prospect.


Zdrovit Aftiblock Spray 20ml, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,63.
1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,30
3. Sentiment neutru - 2,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Aftiblock Spray 20ml (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,33
Incredere - 0,54
Grad de inhibitie - 0,18

Opiniile referitoare la Aftiblock Spray 20ml de Zdrovit sunt in mare masura pozitive si sunt exprimate printr-un limbaj carcateristic persoanelor sigure pe ele si pe deciziile personale.
Aftiblock Spray 20ml Zdrovit pareri forumuri afte bucale

Conform prospectului, Aftiblock este un Spray oral special conceput pentru a luta cu eficienta impotriva aftelor bucale.

Dispozitivul medical AftiBLOCK de la Zdrovit creaza o pelicula de protectie la suprafata mucoasei bucale care actioneaza ca o bariera impotriva iritatiilor si amelioreaza durerea.

Aftiblock Spray isi bazeaza actiunea pe compozitia care contine Pantenol care sustine procesul natural de vindecare a tesuturilor lezate.

Acidul pantotenic este o componenta a esentialei coenzime A care, sub forma de acetil-coenzima A, joaca un rol central in metabolismul tuturor celulelor.

Este, prin urmare, indispensabil pentru dezvoltarea si regenerarea tegumentelor si mucoaselor.

Aftiblock Spray 20ml  este recomandat in ulcer bucal, stomatite aftoase, candidoza bucala sau alte afectiuni, incluzand leziuni provocate de aparate dentare si proteze dentare fixate defectuos.

Mod de utilizare Aftiblock Spray 20ml: doar pentru uz oral.

Adulti si copii:

A se utiliza de 3-4 ori pe zi. La prima utilizare a dispozitivului medical, indepartati capacul si apasati duza pulverizatorului pana elibereaza solutie.

Indreptati duza spre leziunea din interiorul gurii si pulverizati pentru a acoperi zona afectata. Nu se consuma alimente sau bauturi timp de cel putin o ora de la utilizarea spray-ului.

La momentul analizei pretul Aftiblock Spray 20ml de la Zdrovit era de aproximativ 24 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii