ALANERV păreri forumuri, Alfa Wassermann pentru sistemul nervos. Prospect, administrare şi preţuri farmacie.

ALANERV, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate cu topicuri suplimente pentru ameliorarea durerii neuropate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,57.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la ALANERV (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Incredere - 0,34
Grad de inhibitie - 0,12

Opiniile despre suplimentul ALAnerv sunt majoritar pozitive ca si polaritate emotionala si sunt exprimate printr-un limbaj specific persoanelor cu gandire ratioanala si nu emotionala.

Conform informatiilor din prospect Alanerv reduce efectul radicalilor liberi. Acest supliment alimentar este capabil sa contracareze si sa reduca efectul puternic al radicalilor liberi, apreciati drept responsabili pentru o serie de procese degenerative la nivel tisular si pentru cresterea sensibilitatii organismului fata de agentii patogeni.
alanerv pareri forum suplimente acid alfa-lipoic

Suplimentul alimentar ALAnerv contine seleniu, complexul de vitamine B, vitamine E, acid alfa-lipoic si acid gamma-linoleic sau GLA, acid gras polinesaturat esential pentru buna functionare a sistemului nervos.

ALAnerv este o combinatie unica de substante cu proprietati neurotrofice, antioxidante si anti-inflamatorii , recomandat pentru ameliorarea durerii neuropate, actionand preponderent asupra cauzei acesteia: lezarea nervilor periferici.

ALAnerv este un supliment alimentar complex cu efect antioxidant, antiinflamator si de sustinere a sistemului nervos, fiind usor de incorporat in orice dieta.

ALAnerv nu are efecte secundare demonstrate, daca se respecta doza zilnica recomandata, de 1-2 capsule pe zi. Fiecare cutie de ALAnerv contine 20 de capsule gelatinoase.

Acidul gamma-linolenic/GLA este un acid gras polinesaturat esential, component al membranei celulare, suplimentarea hranei cu acest acid având drept consecinta sporirea plasticitatii membranelor si cresterea vitezei de transmitere neuronala.

In plus, GLA induce producerea de prostaglandine cu actiune antiinflamatorie si de inhibare a leucotrienelor pro-inflamatorii.

Prezenta simultana a acidului alfa-lipoic si a celui gamma-linolenic permite o actiune sinergica la diverse nivele asupra proceselor de distructie celulara, prin dubla actiune antioxidanta si actiune neurovasculara.

VERIFICĂ AICI PREȚURILE

Mod de administrare Alanerv :

Pacientii post-AVC:  2 capsule/zi, asociat terapiei de recuperare

Administrare uzuala: 1-2 capsule pe zi, în priza unica, preferabil, în timpul mesei principale.

Pretul unei cutii cu 20 capsule de ALAnerv avea pretul de aproximativ 38 lei in Farmaciile Tei din Bucuresti.


MAI POTI CITI