Pareri APAXIL Tratament Controlul Transpiratiei Axilare. Rezumat prospect.

Apaxil Tratament Controlul Transpiratiei Axilare, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,64.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,30
3. Sentiment neutru - 2,80

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Apaxil Tratament Controlul Transpiratiei Axilare (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,54
Incredere - 0,30
Grad de inhibitie - 0,15

Conform prospectului Apaxil Controlul Transpiratiei Axilare este un tratament care ajuta in mod eficient la normalizarea nivelului de transpiratie axilara, chiar de la a treia aplicare.
Pareri Forum APAXIL Tratament Controlul Transpiratiei Axilare

Beneficii utilizare Apaxil Tratament Controlul Transpiratiei Axilare:

Noua formula de Apaxil Tratament Controlul Transpiratiei Axilare contine o concentratie mai puternica de clorura de aluminiu, ceea il face mai eficient ajutand la normalizarea nivelului de transpiratie.

Este un tratament care ajuta in mod eficient la normalizarea nivelului de transpiratie axilara, chiar de la prima aplicare.

Este o solutie concreta si radicala in problema hiperhidrozei axilare.

Apaxil Controlul Transpiratiei Axilare este primul antiperspirant care ajuta in mod special la normalizarea hiperhidrozei axilare.

Efecte Apaxil Tratament Controlul Transpiratiei Axilare:

Noua formula de Apaxil Controlul Transpiratiei Axilare contine o concentratie mai mare de clorura de aluminiu, o solutie eficienta pentru “blocarea” glandelor sudoripale facându-le inactive pentru o perioada lunga de timp, normalizând nivelul de transpiratie.

Tratamentul Apaxil are de asemenea, o actiune antibacteriana eficienta împotriva formarii mirosurilor neplacute.

Pentru un efect mai indelungat, utilizati impreuna cu Deodorantul Antiperspirant axile de Zi pentru a completa tratamentul.

Mod de utillizare Apaxil Tratament Controlul Transpiratiei Axilare:

Acest produs este un tratament concentrat cu efecte indelungate intre aplicari (minim 4 saptamani), se utilizeaza doar seara.

Va recomandam sa folositi Tratamentul Apaxil seara inainte de culcare. Pe parcursul noptii produsul actioneaza cu maxima eficienta.

Inainte sa mergeti la culcare, spalati axilele bine cu apa si sapun si uscati-le perfect. Aplicati produsul pe suprafata axilei si lasati sa se usuce natural, la aer. APAXIL trebuie aplicat in strat subtire, nu este nevoie sa exagerati.

In dimineata urmatoare, spalati axilele cu apa si sapun si aplicati deodorantul obisnuit, doar daca doriti.

Continuati sa aplicati Apaxil in fiecare seara pana cand intensitate sudorii a scazut si deci problema dumneavoastra este sub control ( de obicei 2 – 3 aplicari) apoi reduceti treptat aplicarile, folosindu-l la nevoie ( la inceput de aproximativ 2 ori pe saptamana, apoi tot mai rar).

Apaxil, 25 ml pret aproximativ 69 lei la momentul analizei, in functie de farmacie si eventualele promotii.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.