Pareri B12 VITAL supliment cu vitamina B12 sub formă de metilcobalamina. Rezumat prospect.


B12 VITAL, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la B12 VITAL (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,33
Incredere - 0,67
Grad de inhibitie - 0,17


Review-urile referitoare la suplimentul B12 VITAL de la ANKERMANN o polaritate emotionala majoritar pozitiva si sunt exprimate printr-un limbaj specific persoanelor care sunt sigure pe alegerile lor.

Potrivit prospectului, B12 VITAL, un produs nou pe piata româneasca, este un supliment alimentar care contine 100 µg de vitamina B12 sub forma de metilcobalamina.

Dintre cele patru forme existente ale vitaminei B12 – denumite si cobalamine – metilcobalamina reprezinta forma bioactiva a vitaminei B12.

B12 ANKERMANN Vital ajuta în cazul senzatiei de extenuare, reduce oboseala inexplicabila si îmbunatateste calitatea somnului. În plus, alunga starile de neliniste si readuce bucuria de a trai.

Producatorul suplimentului B12 Vital este WÖRWAG Pharma, o companie germana care si-a construit de-a lungul timpului un renume foarte bun. WÖRWAG Pharma este o companie activa pe plan international cu valorile unei afaceri de familie.

Un comprimat de B12 Vital contine in compozitie 100 µg de vitamina B12; luat în mod regulat, poate contribui semnificativ la asigurarea necesarului dumneavoastra de vitamina B12 pe termen lung.

Beneficii supliment B12 Vital
  • functionarea normala a sistemului nervos
  • mentinerea sanatatii psihice
  • metabolismul energetic normal
  • reducerea oboselii si extenuarii.

Mod de administrare B12 VITAL:

Luati 1 comprimat pe zi. Comprimatele B12 ANKERMANN Vital trebuie înghitite întregi (fara a fi mestecate), cu o cantitate suficienta de lichid, de preferinta înainte de micul dejun.

ATENTIE: doza zilnica recomandata nu trebuie depasita!

Acesta este un supliment alimentar si nu înlocuieste o dieta variata si echilibrata plus un stil de viata sanatos.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii