Pareri COLAFAST Colagen Rapid de la Barny`s. Rezumat prospect.


Colafast Colagen Rapid de la Barny`s, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,59

1. Pareri Pozitive - 1,70
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 2,70

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat opiniile in legatura cu Colafast Colagen Rapid (versiune alfa)
1. Organizare - 34%
2. Stabilitate - 30%
3. Armonie - 49%
4. Auto-exprimare - 23%
5. Caracterul practic - 41%
6. Curiozitate -56%
7. Entuziasm - 48%

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Colafast Colagen Rapid de la Barny`s (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
Forum Pareri Colafast Colagen Rapid de la Barny`s
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Incredere - 0,58
Grad de inhibitie - 0,11

Exprimate printr-un limbaj specific persoanelor cu un grad ridicat de siguranta a deciziilor si alegerilor, parerile referitoare la suplimentul alimentar Colafast Colagen Rapid sunt in marea lor majoritate pozitive si exprima nevoia consumatorilor de curiozitate, entuziasm si armonie a sanatatii.

Colagenul din compozitia COLAFAST Colagen Rapid este cea mai raspandita proteina din corpul uman, fiind prezent in majoritatea tesuturilor din organism. El se gaseste la nivelul cartilajelor, tendoanelor, sistemului osos, la nivelul muschilor, fiind totodata componenta principala din structura pielii.

Colagenul mentine umiditatea, flexibilitatea si elasticitatatea pielii, doar ca, in timp, productia naturala de colagen este diminuata, asa ca trebuie sa o suplinim.

Suplimentele importate si distribuite de catre Good Days Therapy sunt selectionate cu foarte mare atentie si alese dupa standarde de calitate stricte, aplicabile la nivel mondial si poarta marca Barny’s Premium Quality.
Review Colafast-x-30-capsule

Good Days Therapy este unic importator în România a gamei Barny’s, suplimente naturale de calitate superioara, concepute în Canada si apreciate la nivel international de milioane de pacienti pentru eficienta lor.

Conform prospectului ColaFast Colagen Rapid are tripla putere a colagenului si absorbtie ridicata pentru articulatii, tendoane si ligamente!

ColaFast Colagen Rapid, un supliment natural cu o formula unica, care combina 3 tipuri de colagen: Colagen Cartidyss® (formula patentata extrasa din cartilajul de pisica de mare - sursa marina de calitate superioara), Colagen Collys (formula patentata extrasa din peste – sursa marina de calitate superioara) si colagen nativ tip II, îmbogatita cu vitamina C, pentru o absorbtie ridicata.

Barny`s Colafast Colagen Rapid are pretul de 62 lei , 30 capsule sau poate fi gasit in lantul de farmacii Catena la un pret promotional pentru un pachet 2+1.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii

 1. Daca informațiile nu sunt clinice , atunci.....???????

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu informatiile sunt clinice! Daca ati fi citit mai atent(a) ati fi vazut ca este vorba de DOVEZI CLINICE. Suplimentele alimentare NU sunt medicamente si foarte rar beneficiaza de testari clinice (TRIALURI)!

   Ștergere
 2. Buna ziua, nu gasesc nicaieri Colafast in alta parte pe Internet decit pe siteuri romanesti. Aveti cumva site-ul laboratorului Barny`s ?

  RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Doar opiniile si parerile care respecta decenta limbajului, sunt comentarii de bun simt si nu denatureaza adevarul stiintific vor fi publicate. Va multumim.