Pareri DASIMIX - sirop pentru tuse seaca si productiva. Informatii din prospect.


DASIMIX - sirop pentru tuse seaca si productiva cu miere, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,54.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,50

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la DASIMIX - sirop pentru tuse cu miere (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
Hadas Dasimix pareri forum sirop natural pentru ameliorarea tusei
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,58
Incredere - 0,28
Grad de inhibitie - 0,14

Opiniile despre siropul pentru tuse seaca si productiva, DASIMIX, sunt in mare masaura pozitive ca si polaritate emotionala si apartin unor persoane cu o gandire analitic-rationala.

Dasimix sirop de tuse de la Floris - Hadas este un sirop pe baza de plante medicinale ce poate fi folosit ca adjuvant in amelioararea simptomelor gripelor si racelilor de catre intreaga familie.

Siropul este recomandat atat in tusea „productiva” cat si in cea „uscata”, usureaza si amelioreaza  tusea  si ajuta la protejarea tractului respirator.

Siropul nu provoaca somnolenta sau dezorientare si permite, prin urmare, efectuarea activitatilor de rutina, fara a compromite calitatea vietii.

Supliment alimentar cu urmatoarele ingrediente in compozitie:
  • Echinacea - efect de intarire a sistemului  imunitar; are proprietati antivirale si ajuta la combaterea infectiilor tractului respirator.
  • Cimbru - proprietati antibacteriene, antiseptic eficient, care ajuta la mentinerea igienei tractului respirator prin actiunea sa expectoranta; ajuta la eliminarea mucusului.
  • Fructe si flori de soc – proprietati antivirale cu efect de umectare, care faciliteaza desprinderea secretiilor mucoasei.
  • Salvie si anason - contin uleiuri esentiale, care faciliteaza desprinderea si expulzarea mucusului, ameliorand spasmele in cazul  tusei.
  • Miere naturala din citrice - bogata in vitamine si minerale, intareste sistemul imunitar  si ajuta organismul sa lupte impotriva infectiilor.

O compozitie pe baza de zaharuri naturale – efect emolient asupra gatului si tractului respirator.

Hadas Dasimix sirop natural pentru ameliorarea tusei avea la momentul analizei pretul de aproximativ 20.00 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii