Pareri DOPPELHERZ AKTIV DIABETIKER VITAMINE plus MINERALE. Rezumat prospect.


DOPPELHERZ AKTIV DIABETIKER VITAMINE plus MINERALE, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la DOPPELHERZ AKTIV DIABETIKER VITAMINE plus MINERALE (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,39
Incredere - 0,67
Grad de inhibitie - 0,17
pareri forum doppelherz aktiv diabetiker vitamine plus minerale

Opiniile consumatorilor despre suplimentul DOPPELHERZ® AKTIV DIABETIKER VITAMINE plus MINERALE sunt majoritar pozitive si sunt exprimate printr-un limbaj caracteristic persoanelor care dau dovada de siguranta in exprimare si gandire.

Conform prospectului Doppelherz aktiv Diabetiker Vitamine + Minerale este un supliment alimentar indicat pentru a completa alimentatia sanatoasa si echilibrata in cazul unui regim diabetic.

Magneziul din compozitia Doppelherz aktiv Diabetiker Vitamine + Minerale indeplineste multiple roluri in organism, fiind recunoscuta implicarea sa in functioarea normala a sistemelor muscular si osos, in metabolismul energetic si in echilibrul electrolitic, precum si in sinteza normala a proteinelor.

Magneziul este implicat, de asemenea, in mentinerea sanatatii psihice si contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, actiune la care participa, suplimetar, si Vitaminele B1, B2, B6, B12, precum si NIACINA.

Cromul este recomandat a face parte din dieta persoanelor cu diabet, datorita contributiei sale la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange. Acest mineral este utilizat de organism si pentru metabolismul normal al macronutrientilor.

Vitamina B6, cunoscuta sub numele de Piridoxina, ajuta la formarea normala a globulelor rosii si la metabolismul normal al homocisteinei. In cazul in care homocisteina nu se metabolizeaza corect, atunci concentratia ei poate sa creasca si aceasta devine factor de risc pentru afectiuni cardiovasculare. Vitamina B6 mai contribuie  in plus la functionarea normala a sistemului nervos si la metabolismul normal al proteinelor si glicogenilor, dar si la reglarea activitatii hormonale.

compozitie Doppelherz aktiv Diabetiker Vitamine + Minerale


Cu proprietati antioxidante, Seleniul contribuie la protejarea celulelor impotriva stesului oxidativ. De asemenea, Seleniul este important si pentru buna functionare a glandei tiroide precum si in procesul de spermatogeneza, contribuind la mentinerea fertilitatii normale a barbatilor. Mai mult, seleniul joaca un rol benefic in sanatatea parului si a unghiilor.

Mod administrare Doppelherz aktiv Diabetiker Vitamine + Minerale:

Se administreaza 1 comprimat zilnic, cu suficient lichid, nemestecat.

La nevoie, comprimatele pot fi rupte in jumatate.

La momentul analizei, Doppelherz Aktiv Diabetiker Vitamine si Minerale, 30 comprimate + 10 cadou avea pretul de aproximativ 25 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii