Pareri DRILL Bebedril sirop pentru tuse uscata la SUGARI de la varsta de 6 luni. Info prospect.

DRILL Bebedril sirop pentru tuse uscata, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,57.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Dulcolax (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,32
Incredere - 0,59
Grad de inhibitie - 0,45

Opiniile despre siropul pentru tuse uscata Drill Bebedril de la Lab.Pierre Fabre sunt dominant pozitive si sunt exprimate printr-un limbaj specific persoanelor care dau dovada de o siguranta de sine ridicata.

În acest prospect găsiți: Ce este DRILL Bebedril sirop pentru tuse și pentru ce se utilizează; Înainte să utilizați DRILL Bebedril sirop pentru tuse; Compozitie DRILL Bebedril sirop pentru tuse; Cum să utilizați DRILL Bebedril sirop pentru tuse; Reacții adverse posibile DRILL Bebedril sirop pentru tuse.

Ce este DRILL Bebedril sirop pentru tuse uscata
drill bebedril pierre-fabre pareri forumuri

Conform prospectului Drill Bebedril are o formula special conceputa si adaptata pentru a putea fi administrata sugarilor de la varsta de 6 luni. Aroma placuta de capsuni - complianta crescuta, cu administrare usoara

Siropul pentru tuse uscata Drill Bebedril calmeaza iritatia gataului asociata cu tusea seaca, imbracand mucoasa gatului intr-un strat protector si emolient.

Datorita compozitiei sale, BebeDril formeaza o pelicula de protectie si hidrateaza gatul, facand astfel posibila calmarea iritatiei asociate cu tusea uscata, inclusiv pe cea cauzata de factori agresivi externi precum prezenta fumului de tigara, a poluarii, a prafului, a aerului uscat.

Ingrediente active Drill Bebedril: Glicerol 75 ml/5 ml, fara zahar, fara coloranti, fara parabeni.

Glicerolul este o substanta dovedit a fi eficienta in tratarea simptomelor asociate cu senzatia de gura/gat uscat, tuse seaca.

Mod de administrare DRILL Bebedril sirop pentru tuse uscata:
  • Sugari cu varsta cuprinsa intre 6-12 luni - o doza de 5 ml la fiecare administrare.
  • Sugari/copii cu varsta cuprinsa intre 1 an si 6 ani - doua doze de 5 ml la fiecare administrare.


De 3-4 ori la fiecare 24 ore daca este necesar.

Daca simptomele persista timp de mai mult de 3 zile, consultati medicul.

La momentul analizei pretul unei sticluțe de 125 ml de sirop Drill BebeDril era de aproximativ 34 lei in farmaciile Dona.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.


MAI POTI CITI