Pareri Femidatabs Fin club tablete cu Acerola pentru sanatate oaselor, parului si pielii. Info prospect.


Femidatabs Fin club, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 1,70
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Femidatabs Fin club (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,52
Incredere - 0,30
Grad de inhibitie - 0,11

Opiniile consumatorilor legate de suplimentul Femidatabs sunt prepoderent pozitive, insa remarcam si gragul relativ ridicat a parerilor negative, care in general se refera la pretul acestui produs. O cutie cu 60 tablete de Femidatabs avea la data anlizei pretul de 169 lei.
Pareri Femidatabs Fin club tablete antioxidante

Conform prospectului Femidatabs contine extract de proteina de peste, fabricat dupa brevetul japonez, imbogatit cu zinc si vitamina E.

Acest complex de substante sprijina hranirea pielii si protejeaza celulele impotriva imbatranirii premature. Femidatabs se recomanda a fi administrat femeilor si barbatilor cu varsta de peste 30 de ani.

Zincul din compozitia Femidatabs actioneaza ca un antioxidant, ajuta la mentinerea normala a starii oaselor, parului, unghiilor si pielii.

Protejeaza vederea, imunitatea, participa la procesul de diviziune celulara. Are un efect pozitiv asupra functiilor cognitive, de fertilitate si reproducere, pentru a mentine nivelul normal de testosteron in sange.

Viatamina E contribuie la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ – adica de atacul radicalilor liberi, care sunt capabili de a deteriora celulele si sa accelereze procesul de imbatranire.

Compozitie Femidatabs per capsula:
  • complex proteic din peste 195 mg, 
  • vitamina E 5 mg, 
  • zinc 2 mg, diatomita purificata (cremelina), 
  • extractul din cireasa acerola. 

Mod administrare Femidatabs: 1-2 tablete pe zi, prima luna 2 tablete dimineata, urmatoarele luni 1 tableta dimineata, dupa micul dejun, cu lichide.

Suplimentul alimentar Femidatbs nu este destinat a se administra copiilor pana la 3 ani.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii