Pareri GLUCONATURE PLUS produs pentru Diabet din Medicina Chineza.


GLUCONATURE PLUS , parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,40
3. Sentiment neutru - 2,80

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la GLUCONATURE PLUS (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,31
Incredere - 0,59
Grad de inhibitie - 0,15

Se observa ca parerile despre GLUCONATURE PLUS  sunt vizibil pozitive si apartin unor persoane a caror limbaj este specific unei mod de gandire metodic, analitic.

Conform informatiilor din prospect, GlucoNature este produs de compania chineza Qingdao HESHOUTANG TCM Healthcare Co. Ltd.
Pareri GLUCONATURE PLUS opinii forumuri suplimente medicina chineza

Administrarea de GlucoNature îmbunatateste microcirculatia la extremitati, regleaza nivelul glicemiei din sânge, îndeparteaza insomnia, reduce efectele secundare ale medicamentelor si, nu în ultimul rând, contribuie la minimizarea complicatiilor specifice diabetului.

Glicemiile crescute produc modificari care, în timp, afecteaza diferite organe, cauzând complicatiile specifice: neuropatie diabetica, retinopatie diabetica, nefropatie diabetica.

Diabetul este o afectiune care creste semnificativ riscul pentru infarct miocardic, accident vascular cerebral, arteriopatie cronica obliteranta si alte boli aterosclerotice

Produsul natural GlucoNature începe sa scada vizibil glicemia dupa a treia sau a patra saptamâna de administrare.

Cele mai radicale schimbari se vad dupa 2-3 luni de tratament, în functie de gravitatea bolii.

Foarte multi dintre pacientii care au folosit GlucoNature timp de cateva luni, au reusit sa isi reduca doza zilnica de insulina si chiar mai mult, au fost persoane care au renuntat la insulina complet.

Capsulele de GlucoNature sunt contraindicate persoanelor cu hipersenzitivitate la oricare din ingredientele din GlucoNature.

Compozitie GlucoNature
  • Senna obstusifolia
  • Castravetele amar
  • Gynostemma pentaphyllum
  • Salvia chinezeasca
  • Seminte de lotus
  • Angelica sinensis
  • Reishi
  • Radacina de astragalus

Radacina de astragalus este unul din secretele tratamentului naturist a diabetului zaharat.

Medicina chinezeasca recomanda radacina de astragalus în caz de slabiciune si oboseala, senzatie de amorteala a membrelor, morbiditate dupa accident vascular cerebral, transpiratie si pentru regenerarea tesuturilor.

Radacina de astragalus are efecte remarcabile in protectia cardiovasculara (reduce depunerea colesterolului pe peretele vascular, reduce peroxidarea lipidelor, imbunatateste contractilitatea musculara a muschiului cardiac, imbunatateste fluiditatea sanguina)

Radacina de astragalus promoveaza diureza pentru reducerea edemului, are efect diuretic, diminueaza proteinuria, îmbunatateste rezistenta, protejeaza funcia hepatica, regleaza glicemia.

Substantele active din salvia chinezeasca stimuleaza circulatia, amelioreaza starea de insomnie si iritabilitate, ajuta la ameliorarea durerilor provocate de marirea splinei si ajuta la vindecarea furunculelor cauzate de diabet.

In mare GLUCONATURE parerea este ca este un produs naturist care poate ajuta mult in tratarea diabetului si a glicemiilor crescute, insa fara a intrerupe tratamentul clasic.

GlucoNature vine sa ajutea calitatea vietii persoanelor suferinde de diabet, insa nu poate inlocui un stil de viata sanatos si tratamentul curent alopat.

PRET Gluconature - Antidiabet 60 capsule aproximativ 50 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii