Pareri HEPATOPROTECT Regenerator Fosfolipide esentiale de la Biofarm. Informatii prospect.


Hepatoprotect Regenerator Biofarm, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,56.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,30
3. Sentiment neutru - 2,80

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Hepatoprotect Regenerator (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,37
Incredere - 0,59
Grad de inhibitie - 0,12

Polaritatea emotionala a opiniilor despre Hepatoprotect Regenerator este vizibil pozitiva. Comentariile sunt exprimate printr-un limbaj specific persoanelor cu un grad ridica de siguranta a opiniilor.
Pareri Forumuri HEPATOPROTECT Regenerator

Potrivit informatiilor din prospect Hepatoprotect Regenerator de la Biofarm vine cu o formula pe baza de fosfolipide din soia, cu rol esential in organismul uman, contribuind la intretinerea si regenerarea ficatului.

Hepatoprotect Regenerator contine fosfolipide, cu rol esential in organismul uman, ca elemente structurale ale membranelor, pentru activarea sistemelor enzimatice de la acest nivel si ca reglatori ai functiilor de schimb intre compartimentul intracelular si extracelular.

Fosfolipidele esentiale din Hepatoprotect Regenerator sunt deja sintetizate si corespund, prin structura lor chimica, fosfolipidelor endogene.

Aceste fosfolipide esentiale sunt incorporate ca molecule intacte in membranele celulelor ficatului, contribuind la mentinerea si la functionarea normala a acestora.

Fosfolipidele esentiale din Hepatoprotect Regenerator sustin formarea membranei, etapa importanta in procesul de intretinere si regenerare hepatica.

Compozitie Hepatoprotect Regenerator: gelatina, apa purificata, agent de incarcare (ulei de soia), glicerina, conservant (para-hidroxibenzoat de metil), coloranti (diaxid de titan, oxid rosu de fier, oxid galben de fier, oxid negru de fier).

Mod de administrare Hepatoprotect Regenerator: Pentru adulti, cate 2 capsule de 3 ori pe zi sau cate 3 capsule de 2 ori pe zi.

La momentul analizei, pretul unei cutii cu 28 de capsule moi de Hepatoprotect Regenerator era de aproximativ 13 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii