Pareri NeneDent Baby Pasta de dinti pentru bebelusi fara Fluoruri. Informatii prospect.


Nenedent Baby Pasta de dinti pentru bebelusi , parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Nenedent Baby Pasta de dinti pentru bebelusi fara Fluoruri (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,57
Incredere - 0,30
Grad de inhibitie - 0,15

Nevoile consumatorilor care si-au exprimat opiniile in legatura cu Nenedent Baby Pasta de dinti pentru bebelusi fara Fluoruri (versiune alfa)
1. Organizare - 30%
2. Stabilitate - 56%
Pareri Forum Pasta de dinti pentru bebelusi Nenedent Baby
3. Armonie - 40%
4. Auto-exprimare - 21%
5. Caracterul practic - 55%
6. Curiozitate -34%
7. Entuziasm - 45%

Exprimate printr-un limbaj specific persoanelor cu gandire analitica, opiinile consumatorilor despre Nenedent Baby Pasta de dinti pentru bebelusi fara Fluoruri sunt majoritar pozitive si denota nevoia acestora de stabilitate si utilitate practica.

Conform prospectului Pasta de dinti Nenedent Baby plus periuta de dinti tip degetar din silicon este indicata pentru a fi folosita pentru bebelusi si copii cu varsta curinsa intre 6 luni si 2 ani.

Nenedent Baby curata bland datorita gelului de siliciu si nu contine floururi.

Contine in compoztie XYLITOL 12%, care inhiba formarea cariilor, nu are aroma de menta ci una placuta de fructe, fara zaharina.

XYLITOL-ul reduce aciditatea din cavitatea bucala, împiedica procesele de fermentare si reduce formarea placii dentare.

Mod de utilizare Pareri Nenedent Baby Pasta de dinti pentru bebelusi

Fixati cu atentie periuta degetar pe degetul dvs aratator sau pe degetul mic. Introduceti bine degetul in degetar, astfel incat periuta sa fie exact pe varful degetului dumneavoastra .

Apoi aplicati Nenedent-baby pe periuta si curatati cu atentie cu miscari circulare primii dintisori ai bebelusului .

Datorita formei speciale a periutei de dinti degetar puteti simti si controla foarte bine utilizarea ei . Astfel, in mod natural si jucandu-va, va puteti pregati copilul pentru periajul individual de mai tarziu.

Dupa utilizare se curata periuta pozitionand-o sub un jet puternic de apa. Este rezistenta la curatarea in masina de spalat vase.

Preul unui tub 20 ml de Pasta de dinti pentru bebelusi Nenedent Baby si periuta din silicon era la momentul analizei de aproxitav 20 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice. 

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii