Pareri SANOSTOL Multivitamine si fier creste apetitul, sustine capacitatea de concentare, Info prospect.


SANOSTOL Multivitamine si fier, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,58.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,90
3. Sentiment neutru - 2,30

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la SANOSTOL Multivitamine si fier (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,39
Incredere - 0,52
Grad de inhibitie - 0,29
Pareri Forumuri Sanostol Multivitamine

Exprimate printr-un limbaj preponderent specific persoanelor sigure pe ele si pe deciziile lor, opiniile despre SANOSTOL Multivitamine si fier sunt majoritar pozitive.

Siropul cu multivitamine si fier Sanostol este ideal pentru suplimentarea dietei copiilor mai mari de 6 ani si a adultilor.

Incepand cu varsta de 3 ani, mai ales daca nu are o dieta dezechilibrata sau daca are un sistem imunitar slabit, copilul tau are nevoie de un aport de vitamine.

Siropul Sanostol Multivitamine si fier contine vitaminele A, D3, B1, B2, B6, C, E, niacina, acid pantotenic si fier, cu efecte benefice asupra intregului organism, atat la adulti, cat si la copii.

Siropul Sanostol Multivitamine si fier creste apetitul, sustine capacitatea de concentare, previne deficitul de fier si de vitamine si stimuleaza sanatatea intregului organism, atat in cazul adultilor, cat si al copiilor cu varsta mai mare de 6 ani.

Siropul Sanostol Multivitamine are un gust placut, usor tolerat si de catre copiii mici.

Doza zilnica recomandata de sirop Sanostol Multivitamine la copiii cu varsta mai mare de 3 ani este de o lingura in fiecare zi.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii