Pareri Solacium UNO Hepatic capsule sanatatea ficatului. Informatii prospect.


Solacium Uno Hepatic, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,55.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,40

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Solacium Uno Hepatic (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,61
Incredere - 0,30
Grad de inhibitie - 0,19

Analiza de sentiment a review-urilor despre capsulele UNO Hepatic de la Solacium sunt din punct de vedere a polaritatii emotionale pozitive si majoritatea lor sunt scrise intr-un limbaj caracteristic persoanelor cu o gandire logica, bazata pe fapte.
Pareri Forumuri Solacium UNO Hepatic capsule

Potrivit informatiilor din prospect, Uno Hepatic este o combinatie unica de ingrediente care, prin efectele lor benefice multiple, contribuie eficient la mentinerea sanatatii si a functionarii normale a ficatului

UNO Hepatic asigura sustinerea functiei hepatice in cazul persoanelor expuse la substante hepatotoxice, la suprasolicitare fizica sau intelectuala, adjuvant in hepatite, ciroze, steatoze, dislipidemii.

Compozitie Solacium UNO Hepatic:
  • Fosfolipide esentiale 400mg,
  • Anghinare 100 mg, 
  • Colina 50mg,
  • Turmeric 50mg, 
  • Armurariu 50mg,
  • Inozitol 50mg,
  • Vitamina A 400mcg,
  • Vitamina B6 2mg.

Colina este un nutrient esential pentru organismul uman,necesar pentru metabolismul normal al lipidelor si mentinerea functiilor ficatului. Colina se regaseste in cantitati diferite in multe alimente, insa s-a constatat ca un procent important din populatie nu consuma cantitati zilnice de colina adaptate nevoilor organismului. Ficatul este unul dintre organele afectate de un aport insuficient de colina, principala modificare fiind incarcarea grasa a acestuia.

Fosfolipidele sunt constituenti structurali ai membranei celulelor hepatice. De calitatea si cantitatea fosfolipidelor membranare depind cele mai importante functii hepatice. Suplimentarea cu fosfolipide asigura celulei hepatice resursele necesare pentru mentinerea proprietatilor si functiilor membranei, in conditia in care integritatea ei este afectata zilnic de factori toxici (alcool, fum, medicamente, conservanti alimentari, stres fizic si emotional).

Turmericul (Curcuma longa) este folosit de mii de ani in medicina traditionala pentru proprietatile sale benefice pentru sanatate.Extractul de Turmeric contine curcuminoide si polifenoli,care contribuie la diminuarea efectelor nocive ale alcoolului si grasimilor nesaturate asupra ficatului.

Extractul de frunze de Anghinare (Cynara scolimus) prin cinarina din compozitie asista procesele de regenerare hepatica. In plus, acidul clorogenic favorizeaza productia de bila care la persoanele cu suferinta hepatica, este si ea afectata.

Silimarina, componenta activa a extractului de armurariu (Silybum marianum) este cea mai utilizata si studiata substanta in hepatologie. Silimarina a fost adaugata in UNO Hepatic pentru efectul de protectie a celulelor hepatice, de favorizare a regenerarii acestora si de creare de noi celule.

Inozitolul este un nutrient natural pe care organismul il ia din fructe si anumite cereale.Inozitolul intra in compozitia lipidelor structurate si contribuie la emulsionarea lipidelor sangvine  si diminuarea acumularii lor in celulele hepatice. Ficatul este unul dintre principalele organe afectate de nivelul scazut a inozitolului.

Vitamina A ajuta la mentinerea unui metabolism normal al fierului si la functionarea normala a sistemului imunitar.

Vitamina B6 contribuie la reducerea oboselii si extenuarii .

Mod de administrare UNO Hepatic: 1 capsula pe zi.

ATENTIE! Femeile insarcinate sau cele care alapteaza pot consuma UNO Hepatic doar la recomandarea medicului.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii