PARERI Stratamark GEL profilaxia si tratamentul vergeturilor recente sau vechi. Informatii prospect.

Sa ne facem o parere despre STRATAMARK Gel, un dispozitiv medical fabricat in Elvetia, special creat pentru profilaxia si tratamentul eficient al vergeturilor recente sau vechi.

Conform informatiilor din prospect, Stratamark Gel este primul dispozitiv medical cu eficienta demonstrata in preventia si tratamentul vergeturilor din timpul sarcinii.

Un studiu clinic efectuat pe un numar de 303 paciente insarcinate si citat de producatori, a confirmat eficienta si siguranta tratamentului cu Stratamark.

STRATAMARK este formula unica, special conceputa pentru preventia si tratamentul tuturor tipurilor de vergeturi, in particular a celor care acopera o suprafata mai mare a corpului, rezultate dupa:
 • cresterea accelerata in timpul adolescentei; 
  PARERI forumuri Stratamark Gel tratamentul vergeturilor
 • cresterea in greutate; 
 • cresterea rapida a masei musculare.

Un alt avantaj al gelului Stratamark este ca acesta se usuca rapid si formeaza o pelicula fina si protectoare, nelipicioasa sau grasa, care mentine pielea hidratata si creaza conditiile, optine pentru sinteza normala a colagenului si elastinei, prevenind formarea vergeturilor si redand elasticitatea si supletea pielii.

Stratamark nu trece de bariera protectiva a pielii, fiind sigur in administrarea si la femeile gravide sau  la persoane cu pielea sensibila.

Este demonstrat clinic ca gelul Stratamark are urmatoarele beneficii:
 • previne vergeturile din timpul sarcinii si cele cauzate de cresterea rapida in greutate sau a masei musculare; 
 • hidrateaza si aplatizeaza vergeturile rosii; 
 • reduce coloritul sau depigmentarea vergeturilor mature; 
 • imbunatateste semnificativ aspectul vergeturilor recente sau vechi; 
 • elimina pruritul si disconfortul asociat cu acesta;

Mod de administrare:
 • Gelul Stratamark se aplica in strat foarte subtire pe zona afectata si se lasa se se usuce. 
 • Stratamark este o formula unica ce necesita o cantitate mica de produs pentru tratament, comparativ cu cremele hidratante sau cosmetice uzuale.

Pretul aproximativ a unui tub de Stratamark Gel - Solartium, 20 gr era in farmacii de aproximativ 150 lei. 

Tocmai acest pret mare, insa sa nu uitam ca Solartium este o companie de top in zona sa de expertiza, ii face pe unii consumatori sa aiba o parere sceptica si chiar negativa fata de acest produs. La aceasta adaugandu-se si faptul ca este greu de inteles diferenta dintre un cosmetic uzual si un produs farmaceutic complex.