Pareri Vederea perfecta fara ochelari William H. Bates. Analiza recenzii.

Vedere perfecta fara ochelari. Imbunatatirea vederii prin tratamentul natural fara ochelari - William H. Bates, parerea comentariilor din librariile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,70
3. Sentiment neutru - 2,50

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Vederea perfecta fara ochelari William H. Bates, 2017 (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,59
Incredere - 0,37
Grad de inhibitie - 0,12
Pareri recenzii Vederea perfecta fara ochelari William H

Cunoscutul medic oftalmolog american William H. Bates a dezvoltat o terapie alternativa, cunoscuta sub numele de Metoda Bates, care vizeaza îmbunatatirea vederii prin tehnici simple, naturale, eficiente, la îndemâna oricui.

Vederea perfecta fara ochelari (aparuta în iulie 2017 la editura Firul Ariadnei) este cartea in care William H. Bates ne dezvaluie pas cu pas cum sa avem o vedere sanatoase in cel mai simplu si eficient mod.

Sanatatea ochilor este influentata de circulatia sângelui, care la rândul ei este afectata de minte.

Atunci când gândurile sunt benefice, armonioase, echilibrate, circulatia la nivelul creierului este optima, afluxul de sânge catre nervul optic si centrii vizuali este în limitele normale, iar vederea este perfecta.

Atunci când gândurile sunt perturbate, circulatia este afectata împreuna cu afluxul de sânge catre nervul optic si centrii vizuali, iar astfel vederea scade.

Putem opta constient sa avem mai mereu gânduri care restabilesc circulatia normala, vindecând prin urmare toate erorile de refractie împreuna cu multe alte afectiuni ale ochilor.

Cauza oricarei erori de refractie, a strabismului sau a oricarei afectiuni functionale a ochiului este un simplu gând - un gând gresit -, iar vindecarea se produce imediat ce apare un alt gând, care produce relaxarea.

Copiii pâna la doisprezece ani, care nu au purtat ochelari, vor putea, de regula, sa-si corijeze vederea slaba, în trei, sase sau douasprezece luni, prin metoda mentionata.

Adultii care nu au purtat niciodata ochelari au înregistrat progrese într-o perioada foarte scurta - de o saptamâna, doua -, iar daca vederea nu este foarte slaba, atunci s-ar putea reface în trei pâna la sase luni.

Copiii si adultii care au purtat ochelari sunt mai greu de tratat. Ei trebuie sa aplice metodele de relaxare descrise în celelalte capitole din aceasta carte. în plus, va fi necesar sa aloce mult mai mult timp tratamentului.

In concluzie, suntem de parere ca Vederea perfecta fara ochelari William H. Bates este o carte din care putem invata multe lucruri utile despre vederea sanatoasa, despre cum putem sa ne mentinem ochii intr-o stare de sanatate buna.

Atentie insa! Aceasta NU inseamna ca trebuie sa ignorati sfaturile de specialitate ale medicului dumneavoastra oftalmolog.

Cartea Vederea perfecta fara ochelari William H. Bates are 304 pagini si poate fi cumparata la un pret de aproximativ 25 lei.