PROPOLGEMMA pareri spray tratamentul durerii de gat si al afectiunilor cavitatii bucale. Prospect.


PROPOLGEMMA spray, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,40
3. Sentiment neutru - 2,80

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la PROPOLGEMMA spray (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,61
Incredere - 0,30
Grad de inhibitie - 0,12

Opiniile consumatorilor despre spray-ul Propolgemma sunt preponderent pareri pozitive si sunt exprimate printr-un limbaj caracteristic persoanelor cu o gandire bazata pe fapte si evidente reale.

PROPOLGEMMA pareri forumuri spray tratamentul durerii de gatConform informatiilor din prospect Propolgemma spray fără alcool de la Aboca este indicat în tratamentul durerii de gât și al afecțiunilor cavității bucale (cum sunt stomatitele, aftele și gingivitele) asociate cu senzații de arsură, durere și sensibilitate la deglutiție.

Spray-ul  Propolgemma fi utilizat și în cazul unor mici leziuni la nivelul gurii, cauzate, de exemplu, de tratamente dentare sau de folosirea unor aparate ortodontice sau proteze dentare.

Produsul poate fi folosit și ca protecție preventivă în toate cazurile în care au existat expuneri la agenți externi agresivi sau iritanți (frig, fum, smog).

Propolgemma spray fara alcool se caracterizează prin prezența unor componente principale tipice propolisului împreună cu compuși funcționali ai țesutului vegetativ din mugurii de plop.

Fracția rășinoasă și fracția bogată în compuși polizaharidici și lignină acționează sinergic formând o barieră protectoare asupra mucoasei inflamate care, împreună cu proprietățile antioxidante ale flavonoidelor, combate în mod indirect inflamația.

Acest strat protector activ calmează senzația de arsură, reduce hipersensibilitatea atenuând senzația de disconfort și facilitând deglutiția.

Compozitie spray Propolgemma adulti si copii: Propolgemma - complex molecular din rasini, polizaharide si lignine (obtinut din muguri de plop negru, Popolus nigra L.) în extract liofilizat multifractionat, titrat în Flavonoide totale = 15% si Polizaharide (cu greutate moleculara mai mare de 20.000 Da) = 4%.

Mod de utilizare PROPOLGEMMA - spray fara alcool adulti si copii:

Agitați flaconul înainte de utilizare. Cutia conține pulverizatorul în plic sigilat. La prima utilizare, îndepărtați dopul din aluminiu de pe flacon și introduceți pulverizatorul. 

Se recomandă administrarea în cavitatea orofaringiană a 2 pulverizări de până la 2 ori pe zi la copii; a 4 pulverizări în cavitatea orofaringiană de până la 4 ori pe zi la adulți, cu ajutorul aplicatorului special. 

În cazul unor afecțiuni localizate, aplicați direct pe partea afectată. Eventuala prezență a unor mici depuneri se datorează concentrației înalte de extracte și nu afectează calitatea produsului.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii