Proteine SIS Overnight Protein pareri Ciocolata pentru cresterea masei musculare in timpul somnului.

SiS Overnight Protein 1kg Ciocolată, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la SiS Overnight Protein 1kg Ciocolată (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,37
Incredere - 0,56
Grad de inhibitie - 0,15

Opiniile consumatorilor despre suplimentul sportiv SIS Overnight Protein au parte de o polaritate emotionala preponderent pozitiv. Review-urile despre SIS Overnight Protein sunt din punct de vedere a stilului limbajului caracteristice persoanelor confidente, sigure de ceea ce fac si spun.

Pareri forum Proteine SIS Overnight Protein Ciocolata

Conform prospectului SiS Overnight Protein 1kg Ciocolată - Proteine de calitate cu eliberare treptată ce contribuie la creșterea masei musculare în timp ce dormiți, un produs testat anti-doping prin programul Informed Sport si folosit de medaliatii la Jocurile Olimpice

Proteinele din lapte se digeră lent si au urmatoarele beneficii:
  • Ajută la refacerea și creșterea masei musculare în timp ce dormiți
  • Produs utilizat de medaliați cu aur încă din 1992
  • Produs testat Informed Sport

SiS Overnight Protein este fabricat din proteine de calitate, din lapte, pentru un gust grozav și o sursă sigură de proteine.

Compozitia SiS Overnight Protein asigură o sursă de proteine ce se digeră lent și oferă amino acizii necesari creșterii și refacerii masei musculare în timp ce dormiți.

Fiecare porție de SiS Overnight Protein conține 26-27g de proteine. Proteinele din lapte conțin același raport de proteine cu eliberare rapidă sau lentă ca și laptele.

Conținutul acestuia este de 80% cazeină, o proteină cu absorbție lentă, și 20% zer, care se absoarbe rapid. 

Proteina din zer stimulează absorbția proteinelor datorită conținutului ridicat de leucină. Produsul are un conținut redus de carbohidrați și grăsimi.

Avantajele consumului de SiS Overnight Protein

Somnul este unul dintre elementele esențiale ale recuperării și este deseori neglijat de atleți.

Consumul regulat de proteine odată la 3-4 ore în porții a câte 25g este una dintre cele mai bune metode de a susține recuperarea și creșterea masei musculare.

Este, evident, greu să ne alimentăm noaptea, așadar consumul proteinelor cu eliberare treptată înainte de culcare permite un somn liniștit și oferă o alimentare cu proteine de calitate, pentru adaptarea cea mai eficientă la efortul depus pe parcursul zilei.

Se recomandă consumul de SiS Overnight Protein cu 45-60 de minute înainte de culcare. Poate fi consumat atat cald cat si rece.

La momentul analizei, pretul unei cutii cu 1 kg de Proteine SIS Overnight Protein Ciocolata era de aproximativ 180 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.