SiderAL Forte pareri capsule terapie orala cu Fier Sucrosomial in anemii. Rezumat prospect.

SiderAL Forte de la Solacium Pharma, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,59.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 2,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la SiderAL Forte cu fier sucrosomial (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,53
Incredere - 0,30
Grad de inhibitie - 0,21
SiderAL Forte pareri capsule cu fier anemie

Conform prospectului, SiderAL Forte Solacium Pharma este o forma inovatoare de fier bazata pe o tehnologie patentata care ii confera exclusivitate si unicitate in aceasta zona a produselor pentru tratarea anemiilor.

Suplimentul alimentar are la baza 77 de studii clinice europene, inclusiv cu prematuri, gravide, persoane cu cancer sau insuficienta renala cronica.

Aceste studii clinice au demonstrat ca SiderAL Forte are o eficienta comparabila cu a fierului intravenos, cu facilitatea administrarii orale si cu lipsa reactiilor adverse gastrointestinale.

SiderAL Forte contine in compozitie fier sucrosomial ceea ce inseamna ca are molecula de fier invelita in doua straturi etanse.

Fierul astfel incapsulat nu mai intra in contact cu sucul gastric, nu mai oxideaza ca celelalte saruri de fier. Ca urmare, nu mai determina aparitia reactiile adverse gastrointestinale.

Aceasta forma de fier numita fier sucrosomial, este recunoscuta de organism ca si o grasime si absorbita ca atare, pe calea fiziologica de absorbtie a grasimilor, spre deosebire de celelate forme de fier care se absorb la nivelul eneterocitului.

Aceasta gastrorezistenta si cale de absorbtie diferita, confera Fierului Sucrosomial o eficienta superioara, fiind si singura forma de fier eficienta in cazul afectiunilor gastrointestinale insotite de inflamatie.

Mai mult, nu interactioneaza cu alti nutrienti sau produse farmaceutice si poate fi administrat in orice moment al zilei. Nu coloreaza scaunele si nu pateaza dintii.

Tehnologia de incorporare a Fierului Sucrosomial creste toleranta gastrica deoarece fierul protejat in Sucrosome® nu vine in contact direct cu mucoasa gastrointestinala, in acest mod sind evitate tulburarile gastrointestinale care apar, de obicei, la administrarea suplimentelor cu fier, cum ar fi: gust metalic, arsuri gastrice, iritatii intestinale, pigmentarea mucoaselor si colorarea scaunului.

SiderAL Forte poate fi administrat in orice situatie in care aportul de fier din dieta este scazut, in cazul in care necesarul de fier al organismului este mare (anemie feripriva, pierderi acute sau cronice de sange) sau in care absorbtia intestinala a fierului este afectata.

Compozitie SiderAL Forte 20 capsule Solacium Pharma:
  • Fier Sucrosomial® 30 mg/ capsula
  • Vitamina C 70 mg/capsula

Mod de administrare SiderAL Forte 20 capsule Solacium Pharma: o capsula pe zi, sau conform recomandarii medicului, in orice moment al zilei.

La momentul analizei pretul unei cutii cu 20 capsule SideAL Forte era de aproximativ 141 in functie de farmacie si eventualele promotii.