VITACID PLUS analiza pareri crema tratament MELASMA.


VITACID PLUS, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la VITACID PLUS (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,56
Incredere - 0,30
Grad de inhibitie - 0,19

Cauzate de numeroși factori, melasma este o tulburare pigmentară a pielii caracterizată prin pete întunecate. Este mult mai obișnuit pe față, dar poate apărea și pe alte părți ale corpului.
pareri crema vitacid plus opini forumuri

Melasma este o afectiune întâlnita mai ales la femei si e caracterizata prin aparitia la nivelul fetei sau gâtului a unor pigmentatii maronii sub forma de pete sau placi.

Leziunile tegumentare apar de obicei pe frunte, în zona perioculara, deasupra buzei superioare, în zona obrajilor si, mai rar, în zona gâtului.

Aparitia frecventa a petelor maronii în cursul sarcinii a dat bolii si denumirea populara de „masca gravidica”.

Vitacid Plus are in compozitie acid retinoic (tretinoin), care stimulează producția de colagen și mărește penetrarea altor substanțe active prin micro-frecare; hidrochinonă activă cu efect de albire; și o doză mică de corticoid, care are acțiune liniștitoare, pentru a diminua efectele celorlalte două substante active și, de asemenea, pentru a calma pielea.

Vitacid Plus este indicat pentru pacienții care doresc să isi calmeze tenul, în special în cazul melasmei sau a petelor maronii post-inflamatorii.

Vitacid Plus este o combinație de mai mulți compuși care acționează în mod specific pe piele.

Acidul retinoic promovează reînnoirea celulelor, subțierea epidermei, controlul sebumului, inchiderea porilor, netezirea liniilor fine și îmbunătățirea texturii pielii.

Vitacid Plus este indicat a se folosi sub supravegherea unui medic dermatolog.

In general, crema Vitacid Plus trebuie să fie folosită întotdeauna noaptea, cu aproximativ 30 de minute înainte de culcare.

Aplicarea începe cu curățarea pielii, spălându-o ușor cu un săpun facial neutru. Apoi cu fața uscată, intindeti o cantitate mică de produs pe vârful degetelor - echivalentul unui boabe de fasole - și intindeti-l pe piele, numai pe pete, formând un strat subțire.

Dimineața, spălați-vă bine fața cu săpun și apă proaspata pentru a îndepărta complet produsul. Apoi aplicați o protecție solară cu cel puțin SPF30 și evitați expunerea excesivă la soare.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii