Biofarm NERVOCALMIN nervozitate un prospect si o reclama amuzanta.

Prospect si reclama TV Biofarm Nervocalmin nervozitate Ingredientul activ din compozitia suplimentului alimentar Biofarm Nervocalmin somn usor este isovaleratul de mentil care are ca efect dilatarea vaselor de sange, stimularea terminatiilor nervoase senzitive si inducerea unei stari de calmare generala.

Datorita acestor proprietati, isovaleratul de mentil contribuie la mentinerea sanatatii psihice in suprasolicitari nervoase si la ameliorarea senzatiilor neplacute aparute la utilizarea mijloacelor de transport (automobil, vapor, avion).

O capsula moale cu Biofarm Nervocalmin nervozitate contine 100 mg solutie de isovalerat de mentil in mentol si excipienti  (acetat de DL-alfa tocoferil, ulei de masline rafinat, gelatina, glicerol, p-hidroxibenzoat de metil,  apa purificata). 

Pret Biofarm Nervocalmin nervozitate aproximativ 13 lei cutia cu 15 capsule moi

Utilizare Biofarm Nervocalmin nervozitate : Cate o capsula moale de Biofarm Nervocalmin nervozitate 1-2 ori pe zi, la nevoie.

Si asa imi vine cate deodata sa dau cu cutitul in piatra... Asa incepe o reclama haioasa la suplimentul alimentar Nervocalmin.

Si se termina cu: si asa imi vine cate un gand sa plec prin paduri cantand. O reclama simpla care nu pune accentul pe efectul vizual ci pe componenta audio.

Un mesaj transmis simplu si intr-un mod amuzant care prinde cu siguranta.
   

Reclama amuzanta Biofarm Nervocalmin nervozitate]]