DETOXASE pareri plicuri detoxifierea organismului cu wasabi. Informatii prospect.

DETOXASE, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,30
3. Sentiment neutru - 2,90

Emotia parerilor referitoare la DETOXASE plicuri (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Furie - 0,08
Dezgust - 0,10
Frica - 0,09
Bucurie - 0,66
Tristete - 0,07
Surpriza - 0,40
Incredere - 0,63
Anticipare - 0,25
DETOXASE pareri forumuri plicuri detoxifierea organismului

Conform prospectului DETOXASE este un supliment alimentar pe baza de extract de wasabi (planta folosita inca din antichitate in fitoterapia japoneza), care ajuta la detoxifierea organismului în profunzime, având un efect extraordinar de curatare, fara adaos de zahar, gluten, organisme modificate genetic sau alergeni.

DETOXASE este primul aliment functional recomandat in intregime pentru detoxifierea organismului si revitalizarea acestuia.

Alimentele functionale sunt produse ce contin diversi compusi biologic activi si care, consumate in cadrul unei alimentatii curente, contribuie la mentinerea starii optime de sanatate fizica, psihica si mentala.

DETOXASE este compus in intregime din extracte de plante, 100% natural, si contine in compozitie:
  • Lespedeza (Lespedeza capitata) 500 mg din care Rutin 4% (20 mg);
  • Senna (Cassia senna) extract frunze 150 mg, avand Senozide 6% (9 mg). Senna (Cassia senna), din compoziția DETOXASE, este denumita și regina ierburilor, datorită efectului puternic de curatare al organismului, adică de DETOXIFIERE. Cassia este un arbust cu scoarta neagră, originar din India, cu fructul în forma de pastaie, iar florile galbene. Senna plantă medicinală cu efecte miraculoase asupra organismului are proprietăți laxative, fiind recomandată impotriva constipatiei, este antimicrobiana, astringenta, antihemoroiada și spasmolitica;
  • Wasabi (Wasabia japonica) rădăcină 100 mg. Wasabi este cunoscut pentru proprietatile antiinfamatorii si anticancerigene, datorate continutului mare de izotiocianati, substante care activeaza enzimele ficatului si induc apoptoza celulelor canceroase, in special in primele 24 ore de la consum. Wasabi este utilizata si ca remediu pentru tratarea arsurilor, este antiseptica, antifungica, are efecte diuretice si diminueaza efectul negative al radicalilor liberi.
  • Rutin 50 mg – bioflavonoid cu puternice proprietati antioxidante, anticancerigene, antiinflamatoare si neuroprotectoare.

DETOXASE este ușor, rapid și eficient. Poate fi utilizat de către orice persoană, inclusiv de către diabetici.

Mod de administrare DETOXASE: Continutul unui plic de DETOXASE se dizolva in 500 ml de apa si se bea pe parcursul unei zile. 

Se consuma un plic pe zi, dupa cum urmeaza: 5 zile consecutiv, 2 zile pauza si inca 5 zile consecutiv.

Pentru a obtine rezultatele dorite, nu se consuma in paralel cu administrarea Detoxase bauturi alcoolice, alimente bogate in zahar/grasimi, prajeli.

Nu uitati ca o cura de detoxifiere reusita presupune atat un nivel crescut de energie si un sistem imunitar puternic, imbunatatire a aspectului pielii, parului si unghilor si contribuie la eliminarea kilogramelor in plus.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.