GRILE RECORECTATE REZIDENTIAT 2017: Caiet Tip A Medicina si Caiet Tip A Farmacie.

Candidatii la examenul de Rezidentiat 2017 pot depune contestatii luni 20 noiembrie, pâna la ora 20.00. 

Pe pagina de Facebook a Ministerului Sanatatii s-au înregistrat, duminica, mai multe sesizari de la candidati la examenul de rezidentiat, în care se acuzau faptul ca la examenul de rezidentiat sussinut în Bucuresti s-au folosit grile tiparite gresit în procedura de corectare a lucrarilor, ceea ce rezulta în afectarea punctajului obtiinut de candidati.

„Urmare a problemelor tehnice sesizate de Comisia locala de Rezidentiat Bucuresti în timpul procedurii de scanare  grilelor de concurs, Comisia centrala a decis rescanarea tuturor grilelor pentru candidatii din Centrul Universitar Bucuresti”, a transmis duminica Ministerul Sanatatii.

GRILE RECORECTATE REZIDENTIAT 2017: Caiet Tip A Medicina si Caiet Tip A Farmacie.

rezidentiat.ms.ro_20171119_farmacie-A_grila_recorectare
rezidentiat.ms.ro_20171119_Medicina-A_grila_recorectare
Multi dintre viitorii medici sunt însa în continuare nemultumiti si spun ca si noile baremuri, cele în baza carora au fost recorectate lucrarile, contin, la rândul lor, erori. 

În aceste conditii, unii candidati la examentul de rezidentian 2017 spun ca ar prefera o recorectare manuala si se plâng ca anul acesta procesul de rezidentiat nu a fost foarte transparent si au fost mult mai multe probleme decât în anii trecuti.

Potrivit unui comunicat de presa al Universitatii de Medicina si Farmacie ''Carol Davila'' din Bucuresti, 2.537 de concurenti erau asteptati sa sustina examenul în Bucuresti.

Pentru acest concurs, la UMF ''Carol Davila'' s-au înscris 1.888 de candidati la medicina, 483 la medicina dentara si 166 la farmacie.

UPDATE! Toate grilele recorectate Rezidentiat 2017

Caiet Tip A Medicină

Caiet Tip A Medicină Dentară

Caiet Tip A Farmacie

Caiet tip B – Medicină

Caiet tip B Medicină Dentară

Caiet tip B Farmacie

Caiet tip C Medicină

Caiet tip C Medicină Dentară

Caiet tip C Farmacie

Caiet tip D Medicină

Caiet tip D Medicină Dentară

Caiet tip D Farmacie