HepaStopForte pareri supliment sanatatea ficatului. Informatii prospect.

HepaStopForte, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,4; Obiectivitate comentarii 2,6; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,40
3. Sentiment neutru - 2,80

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la HepaStopForte (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,54
Incredere - 0,31
Grad de inhibitie - 0,17

HepaStopForte este un supliment alimentar natural cu un continut de ingrediente cunoscute pentru proprietatile in afectiunile ficatului cum ar fi: hepatita A, hepatita B, Hepatita C, steatoza hepatica etc.
HepaStopForte Pareri Forumuri

Suplimentul HepaStopForte, datorita formulei de procesare si a ingredientelor de inalta calitate va poate fi un aliat in curele de detoxifiere si refacere a tesutului hepatic si protejarea intregului organism.

HepaStopForte reduce riscul de cronicizarea a hepatitelor, elimina efectele secundare ale produselor medicamentoase, ajuta la curatarea sangelui, sustine regenerarea ficatului in mod natural, ajuta la scaderea viremiei.

Viremia reprezinta cantitatea de virusuri existente in sangele pacientului la un anumit moment.

HepaStopForte detine ingrediente de inalta calitate care actioneaza sinergic pentru reducerea inflamatiilor de la nivelul ficatului si nu numai.

Beneficii administrare HepaStopForte:
  • ajuta la reglarea trigliceridelor, transaminazelor si viremiei
  • reduce durerile abdominale si balonarea
  • imbunatateste digestia
  • permite detoxifierea ficatului si grabeste procesul de regenerare a membranei hepatice.

Ingrediente active compozitie HepaStopForte:

1) Damiana, planta ce ii ofera produsului efect deteoxifiant, laxativ si diuretic. Prin eliminarea toxinelor din organism, HepaStopForte participa ativ in procesele digestive, ajuta la combaterea diferitelor infectii si actioneaza ca un calmant in cazul nervozitatii sau oboselii.

2) Hyericum Perforatum T este un alt ingredient special HepaStopForte deoarece este un bun heaptoprotector, antiinflamator si decongestiv.

3) HepaStopForte are formula completata de Arctium Lappa (brusture) cu efect depurativ si antiviral recunoascut pentru benficiile aduse ficatului si proceselor desfasurate de acesta.

4) Ingredientul Phisalis Spp din HepaStopForte are capacitatea de a alimenta membrana hepatica cu vitamine si minerale necesare mentinerii sanatatii ficatului.

5) Prunella Vulgaris completeaza lista ingredientelor HepastopForte si ii ofera un excelent efect antiinflamator, antiviral si antitumoral.

6) Un alt ingredient recunoscut si utilizat tot mai des in medicina alternative in afectiuni hepatice este Astragalus membranaceus. Acest ingredient ofera suplimentului HepaStopForte efect puternic hepatoprotector, stimuleaza diureza si are capacitatea de a reduce viremia in cazul hepatitelor.

Mod de administrare HepaStopForte: 4 -6 capsule/zi dupa masa la aproximativ 30 minute.

Ca orice produs natural, HepaStopForte pe langa proprietatile pe care le are asupra ficatului, acesta detine beneficii asupra intregului organism dar cel mai important asupra imunitatii organismului datorita proprietatilor antioxidante.

Fiind un puternic antioxidant HepaStopForte, poate fi folosit ca adjuvant in cazurile tumorale si ajuta la detoxifierea ficatului dupa curele de chimioterapie si radioterapie.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.