NASALKID pareri spray nazal pentru copiii peste 1 an. Informatii prospect.

Spray NASALKID, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,40
3. Sentiment neutru - 2,70

Emotia parerilor referitoare la NASALKID (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Furie - 0,10
Dezgust - 0,08
Frica - 0,06
Bucurie - 0,73
Tristete - 0,12
Surpriza - 0,49
Incredere - 0,33
Anticipare - 0,40
pareri forumuri nasalkid  pretul nasului sanatos la copii

Conform informatiilor din prospect Nasalkid cu Acid Hialuronic 0,2% , 20 ml spray nazal, este un decongestionant nazal pentru copiii peste 1 an, dar si pentru adulti.

Nasalkid este recomandat pentru indepartarea secretiilor nazare si hidratarea mucoasei modificate de cauze diferite, cum ar fi rinita gripala, alergii, uscaciunea narilor dupa interventii chirurgicale, aer conditionat sau tratamente medicamentoase.

Nasul înfundat (congestia nazala) este o problema frecventa si deranjanta în cazul copiilor, carora le afecteaza respiratia normala si împiedica hranirea cu usurinta (copiii sunt nevoiti sa respire pe gurita).

ATENTIE! Secretiile nazale verzi apar atunci când organismul lupta cu toate puterile sa se apere de microbi.  Pot semnifica o infectie bacteriana, deci mergi cu copilul la medic.

Acidul hialuronic din compozitia spray-ului nazal Nasalkid este un compus principal al organismului cu rol în retinerea apei în tesutul conjunctiv, piele si organe.

De asemenea, este un hidratant biologic fiindca atrage si retine de pâna la 1000 de ori greutatea sa în apa, formând molecule de mari dimensiuni, vâscoase si rezistente la compresie.

Congestia apare din cauza ca vasele de sânge sunt umflate în exces cu lichid.

Eficienta acidului hialuronic la copiii cu infectii recurente ale cailor respiratorii a fost deja studiata si demonstrata.

S-a observat astfel o imbunatatire la nivelul mucoasei nazale, mai precis a cililor care se ocupa cu filtrarea aerului si a substantelor componente din aer.

NASALKID spray nazal, soluție salină este un dispozitiv medical care poate fi utilizat de adulți și copii începând cu vârsta de 1 an.

NASALKID este indicat în situații care necesită toaletarea sau îndepărtarea secrețiilor nazale și la nevoie, hidratarea mucoasei nazale modifi cate de cauze diferite, precum: rinite acute (răceli), gripe, alergii, uscăciunea nărilor după intervenții chirurgicale, aer condiționat sau tratamente medicamentoase.

Dispozitivul medical NASALKID de curatare si hidratare a mucoasei nazale are o forma speciala iar solutia salina cu acid hialuronic este pulverizata în nas, însa chiar si în aceste conditii pot fi copii care nu îl accepta.

Mod de utilizare spray nazal NasalKid:
  • Agita si îndeparteaza capacul de protectie
  • Introdu cu blândete vârful într-o nara
  • Apasa capatul pulverizatorului pentru a pulveriza produsul
  • Curata vârful spray-ului cu apa si sapun, clateste bine

Din motive de igiena si pentru a evita raspândirea agentilor patogeni, spray-ul nu trebuie utilizat de mai mult de o singura persoana.

Daca totusi secretiile nazale persista mai mult de 2 saptamani sau daca au culoarea verde, rosie sau maronie, ori au un miros ciudat, trebuie consultat medicul specialist.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.