Pareri BIOLECTRA Magnesium Direct 300 plicuri cu aroma de Lamaie. Informatii prospect.

BIOLECTRA MAGNESIUM DIRECT LEMON 300 MG X 20 PLICURI HERMES ARZNEIMITTEL, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,40
3. Sentiment neutru - 2,70

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la BIOLECTRA Magnesium Direct 300 (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Incredere - 0,69
Grad de inhibitie - 0,12

Conform prospectului Biolectra Magnesium Direct este un supliment alimentar cu indulcitori
pentru aportul zilnic de magneziu pentru nevoi sporite.
Pareri BIOLECTRA Magnesium Direct 300 plicuri

Magneziul este implicat în activarea a peste 300 de enzime, care asigură funcţionarea orespunzătoare a numeroase procese de metabolism. Inima, sistemul nervos şi musculatura dvs. au nevoie de acest mineral.

Magneziul contribuie atât la desfăşurarea normală a procesului de diviziune celulară, cât şi la funcţionarea corespunzătoare a metabolismului energetic. 

In timpul sarcinii, nevoia de magneziu a organismului creste. O deficienta din acest mineral, poate provoca nu numai crampe musculare pe timp de noapte, ci poate fi si un motiv pentru nasterea prematura sau chiar avort spontan. 

Mai mult, o administrare regulata de magneziu are efecte pozitive asupra greutatii bebelusului la nastere si asupra sarcinii la femeile de peste 40 de ani (reduce numarul de internari). 

Cu Biolectra Magnesium Direct primiţi magneziul esenţial, care este vital pentru funcţionarea normală a musculaturii corpului dumneavoastra şi sistemului nervos, cât şi pentru transmiterea impulsurilor nervoase.

Adolescenţii şi adulţii tineri, femeile gravide şi cele care alăptează, cât şi persoanele vârstnice au o nevoie sporită de magneziu. Magneziul asigurat de Biolectra Magnesium Direct susţine echilibrul balanţei electrolitice.

Ingrediente compozitie BIOLECTRA Magnesium Direct 300: Oxid de magneziu, acidifiant (citrat de sodiu, acid citric), sorbitol, agent de îngrosare (carboximetilceluloza), aroma, îndulcitori (aspartam, ciclamat de sodiu), antiaglomerant (saruri de magneziu ale acizilor grasi comestibili). 

Contine o sursa de fenilalanina. Consumat în cantitati excesive, produsul poate avea efect laxativ.

Mod de administrare BIOLECTRA Magnesium Direct 300: Plicul cu micropelete gustoase contine 300 mg de magneziu.

Incape in orice buzunar si se administreaza foarte usor.

Trebuie doar sa pui micropeletele pe limba, le lasi sa se topeasca in gura si apoi inghiti, fara sa fie nevoie de apa. Rupeţi plicul în direcţia indicată de săgeată!

La momentul analizei, pretul unei cuti cu 20 de plicuri  BIOLECTRA Magnesium Direct 300 era de aproximativ 25 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.