Pareri BIOPRON IB-Symbio + High Fibre. Rezumat prospect.

Sa ne facem o parere despre Biopron IB-Symbio + High Fibre un supliment care conform informatiilor din prospect este o combinație special creată de multiple bacterii vii (Lactobacilli, Bifidobacteria) si fibre solubile (psyllium și inulină).

Gama de suplimente inovative Biopron IB-Symbio sprijină starea de echilibru la nivel intestinal datorită combinației special creată de bacterii benefice multiple alături de agenții potențiatori: enzime digestive, fibre și Saccharomyces boulardii.

Avantajul Biopron IB-Symbio constă în spectrul larg de tulpini de bacterii benefice. Combinația a 9 tipuri diferite de bacterii susține colonizarea mai extinsă a tractului digestiv.

Ingrediente compozitie BIOPRON IB-Symbio + High Fibre:

1. Complex de bacterii benefice (9 tulpini de microorganisme vitale): 
  • Bifidobacterium bifidum, 
  • Bifidobacterium breve, 
    pareri forumuri biopron ib symbio bacterii vii fibre tranzit
  • Bifidobacterium longum, 
  • Lactobacillus acidophilus,
  • Lactobacillus casei, 
  • Lactobacillus plantarum, 
  • Lactobacillus rhamnosus, 
  • Lactococcus lactis ssp. Lactis, 
2. Streptococcus thermophilus: 4 x 109 CFU (Colonii formatoare de unitati)
3. Psyllium (pulbere din coji): 3475,0 mg
4. Inulina: 1500,0 mg

Psyllium este o fibră solubilă care ajută la menținerea sănătății intestinale și facilitează tranzitul intestinal. Inulina aparține clasei fibre solubile.

Fructooligozaharidele aparțin clasei fibre. Consumate zilnic, Fructooligozaharidele stimuleaza dezvoltarea bacteriilor benefice din tractul intestinal. Aceste bacterii, la randul lor, mentin sanatatea intestinala si combat bacteriile rele precum E.coli, Clostridium sau Salmonella.

Inulina este o polifructoza, un complex natural de oligozaharide ce apartin unui grup de carbohidrati numit fructani. Inulina nu este digerata de organismul nostru ci formeaza un gel ce absoarbe colesterolul si toxinele si sustine procesul benefic de fermentare din intestinul gros si flora sanatoasa Bifidobacterium.
Mod de administrare BIOPRON IB-Symbio + High Fibre: Copii cu vârsta peste 11 ani și adulți: jumătate de plic – 1 plic, o dată sau de două ori pe zi.

Este recomandat să începeți administrarea BIOPRON IB-Symbio + High Fibre cu o doză mai mică și să creșteți treptat cantitatea astfel încât să ajungeți la doza recomandată. 

Părinții trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a administra Biopron IB-Symbio + High Fibre copiilor cu vârsta sub 11 ani.

A nu se depăși porția zilnică recomandată. Acesta este un supliment alimentar și nu este recomandat ca înlocuitor al unui regim alimentar variat, echilibrat și al unui mod de viață sănătos.

La momentul analizei pretul unei cutii cu 14 plicuri de BIOPRON IB-Symbio + High Fibre era de aproximativ 70 lei.

BIOPRON IB-Symbio + High Fibre, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,64.

1. Pareri Pozitive - 2,10
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,40

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la BIOPRON IB-Symbio + High Fibre (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,59
Incredere - 0,31
Grad de inhibitie - 0,16

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.