Pareri Diabivatin Forte - Medicinas supliment diabet pe baza de plante. Informatii prospect.

DIABIVATIN FORTE, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,30
3. Sentiment neutru - 2,90

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Diabivatin Forte (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,30
Incredere - 0,58
Grad de inhibitie - 0,11

Conform prospectului, Diabivatin Forte, este un supliment alimentar care este realizat pe baza de plante si care are numeroase beneficii asupra organismului uman.
Pareri Diabivatin Forte supliment diabet plante medicinale

Realizat pe baza de plante ce au rolul de a stimula secretia de insulina si de a regla nivelul de zahar din sânge, Diabivatin Forte are efecte hipoglicemiante, diuretice, depurative si, mai mult de atât, ajuta la regenerarea celulelor pancreasului endocrin si stimuleaza functia ficatului în reglarea zaharului din sânge.

Problemele, grijile, suprasolicitarile, insuficienta odihnei si a somnului - toti sunt factori de stres - lipsa unei alimentatii regulate si sanatoase, lipsa miscarii si a exercitiilor fizice sunt cauze comune, conditii propice instalarii diabetului.

In medicina chinezeasca, diabetul nu este legat numai de valorile glicemiei pacientului ci de neregulile produse de toti factorii amintiti, in buna functionare a intregii fiinte umane.

Ingrediente compozitie Diabivitin Forte
  • Momordica – 20 mg
  • Afin – 80 mg
  • Dud – 80 mg
  • Teaca Fasole – 65 mg
  • Reishi – 30 mg
  • Aronia – 100 mg

Mod de administrare Diabivatin Forte: 5 (cinci) capsule pe zi, inainte de masa.

De asemenea, este important ca pastilele sa fie luate cu o cantitate mai mare de apa si sa evite consumul alimentelor prea condimentate.

Reishi: Reishi sau Ganoderma Lucidum este o sursa excelenta de proteine, vitamine, aminoacizi, polizaharide, triterpene, acizi grasi si alcaloizi, dar si beta-glucani, astfel ca are rolul de a reduce nivelul de zahar din sange si cantitata de grasimi.

O alta caracteristica importanta a ciupercii Reishi este faptul ca este o sursa excelenta de antioxidanti si ajuta la eliminarea si neutralizarea radicalilor liberi, ce afecteaza pancreasul si care in final duce la aparitia diabetului.

Teaca de fasole nu doar ca are efect remineralizant, insa scade nivelul de zahar din sange si regleaza secretia de insulina in cazul diabeticilor.

Mai mult de atat, teaca de fasole asigura functionarea optima si regenerarea pancreasului si a splinei si, mai mult de atat, stimuleaza productia de insulina gratie vitalizarii functiei pancreasului.

Dudul ajuta mentinerea nivelului glicemiei sub control, intrucat potrivit cercetarilor efectuate de-a lungul timpului, extractul de dud alb nu doar ca reduce valorile glicemiei, insa reduce absorbtia glucozei dupa masa, la nivelul intestinului subtire si imbunatateste metabolismul glucidic.

De asemenea, extarctul de dud sporeste secretia de insulina de catre pancreas.

La momentul analizei pretul une cutii de Diabivatin cu 150 capsule era de aproximativ 80 lei.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.