Pareri Hepatonic Bio supliment pentru protejarea ficatului. Rezumat prospect.

Hepatonic Bio fiole, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,7; Obiectivitate comentarii 2,3; Acuratete 0,61.

1. Pareri Pozitive - 1,80
2. Pareri Negative- 0,90
3. Sentiment neutru - 2,30

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la Hepatonic Bio (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,51
hepatonic bio pareri forumuri
Incredere - 0,30
Grad de inhibitie - 0,19

Conform prospectului Hepatonic Bio fiole are în compoziția 8 ingrediente naturale, muguri și plante care contribuie la protejarea ficatului și totodată la menținerea integrității acestuia.

Dintre aceste 8 ingrediente naturale fac parte fumărița, turmericul, pulberea de anghinare, ridichea neagră, sucul concentrat de lâmâie, măceratul de rozmarin, măceratul din muguri de mesteacăn și cel din lăstari de ienupăr.

Fumărița este un foarte bun hepatoprotector, cu rol important în funcționarea normală a ficatului și a vezicii biliare.

In medicina traditionala în Europa, în general, fumarita se folosea pentru boli ale pielii, constipatie, cistite, arterioscleroza, reumatism, artrite, ca purificator al sângelui, pentru hipoglicemie si infectii.

Ridichea neagră este, de asemenea, un ingredient important deoarece contribuie la stimularea secrețiilor gastrice, reducerea stresului oxidativ de la nivelul ficatului și are și o acțiune depurativă. În plus, contribuie și la regenerarea celulelor hepatice. Ridichea neagra contine antioxidanti în cantitati semnificative si ajuta la tratarea unor afectiuni ale organelor interne.

Turmericul este recunoscut pentru efectul său antiinflamator și antitumoral și îi oferă acestui produs un efect calmant și gastro protector.

Pulberea de anghinare joacă un rol important în menținerea și protejarea integrității membranei hepatice.

Sucul concentrat de lămâie este alcalinizant și sprijină eliminarea ureei și acidului uric. Are efect antibacterian și antiseptic și ajută la menținerea sănătății arterelor și vaselor de sânge, crescând elasticitatea acestora.

Fiecare ingredient din acest produs natural acționează sinergic pentru a menține sănătatea ficatului.

Hepatonic Bio are o serie de beneficii de care merită ținut cont. Astfel, odată administrat, acest supliment alimentar menține integritatea ficatului, detoxifică și drenează ficatul.

Datorită faptului că ajută la eliminarea toxinelor și a colesterolului rău, îi dă organismuluișansa să absoarbă mai bine nutrienții.

În plus, împiedică formarea steatozei hepatice, cirozei hepatice și contribuie la ameliorarea simptomelor pe care aceasta le poate cauza. Reglează digestia și îmbunătățește tranzitul intestinal.

Steatoza (ficatul gras) reprezinta acumularea de grasime la nivelul ficatului. Cand este prezenta si inflamatia (obiectivata de cele mai multe ori prin cresterea valorilor unor enzime hepatice numite transaminaze.

Funcțiile ficatului și pancreasului se îmbunătățesc datorită administrării sale. De asemenea, și metabolismul se reglează.

Așadar, datorită beneficiilor sale multiple este un foarte bun adjuvant în caz de hepatită, colecistite, ciroză hepatică, dischinezie biliară ori litiază biliară.

Mod de administrare Hepatonic Bio: este recomandat sa administrati in mod preventiv Hepatonic Bio 1-2 fiole pe zi timp de 20 de zile cu 10 zile pauza.

Terapeutic puteti administra 1-2 fiole Hepatonic Bio zilnic, timp de maxim 6 saptamani.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.