Pareri HEPAZEN, un puternic hepatoprotector. Informatii din Prospect.


HEPAZEN, parerea comentariilor din farmaciile online, de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,5; Obiectivitate comentarii 2,5; Acuratete 0,62.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,50
3. Sentiment neutru - 2,60

Stilul limbajului utilizat in parerile referitoare la HEPAZEN (versiune beta)
<.5 = nu este probabil prezent
> .5 = probabil prezent
> .75 = foarte probabil prezent
Analitic - 0,36
Incredere - 0,67
Grad de inhibitie - 0,12

Conform informatiilor din prospect, HEPAZEN comprimate de la Aesculap este un puternic hepatoprotector care datorita compozitiei sale sprijina functionarea normala a ficatului si protejaza celulele hepatice impotriva hepatotoxinelor, sustine procesul natural de regenerare a celulelor hepatice, ofera protectie ficatului, mentine sanatatea sistemului hepato-biliar.
Hepazen pareri comprimate forumuri sanatatea ficatului

Efectul hepatoprotector al produsului Hepazen este dat de extractele din Armurariu, Papadie, Anghinare, Cicoare, Brusture si de fosfolopidele esentiale extrase din seminte de Soia, plante utilizate in mod traditional pentru efectul lor de protejare a celulelor hepatice.

Ingrediente compozitie Hepazen:
  • Armurariu Silimarina (Silybum marianum) - 150 mg, 
  • Soia (Glycine hispida)/fosfolipide esentiale Fosfatidilcolina - 100 mg, 
  • Brusture (Glycine hispida) - 50 mg, 
  • Cicoare (Cichorium intybus) - 50 mg, 
  • Anghinare (Cynara scolymus) - 40 mg, 
  • Papadie (Taraxacum officinale) - 25 mg.

1) Silimarina favorizeaza regenerarea celulelor hepatice si impiedica procesul de acumulare a toxinelor in ficat.

2) Fosfolipidele contribuie la mentinerea functiei normale a ficatului si metabolismul normal al lipidelor

3) Anghinarea stimuleaza formarea si eliminarea bilei, ajuta digestia, actioneaza ca antioxidant natural si ajuta la mentinerea echilibrului lipidelor.

4) Papadia ajuta la detoxificarea ficatului. Preparatele pe baza de papadie sunt indicate în caz de dischinezii biliare, dispepsii, colopatii, hepatite acute si cronice, ciroza hepatica, litiaza biliara, microlitiaza renala, detoxifiere, reumatism, ulcere aftoase, gastrita.

5) Brusturele neutralizeaza radicalii liberi din sange, ajuta la eliminarea rapida a substantelor reziduale din organism. Datorita substantelor active, cum sunt sarurile de potasiu, vitaminele din complexul B, uleiurile volatile si tannina, brusturele este unul dintre cele mai eficiente leacuri in detoxifierea organismului.

6) Cicoarea stimuleaza secretia de bila si sucuri gastrice, imbunatateste digestia. Cicoarea este una dintre cele mai generoase surse de vitamine (A, B, C, E si K), cu un continut bogat în saruri minerale (potasiu, fosfor, calciu, zinc si magneziu), în ulei volatil, dar si în compusi amari, precum inulina, substanta care scade riscul aparitiei cancerului de colon si protejeaza sanatatea oaselor.

Mod de administrare HEPAZEN :1 comprimat pe zi cu o jumatate de ora inainte de masa.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.

Pentru a profita de toate PROMOTIILE la produsele NATURISTE oferite de VEGIS, intrati aici.
Comentarii