Pareri HERBAFLU plicuri raceala si gripa. Informatii prospect.

HERBAFLU plicuri raceala si gripa de la Biofarm, parerea comentariilor de pe grupurile si forumurile monitorizate - Subiectivitate opinii 2,6; Obiectivitate comentarii 2,4; Acuratete 0,63.

1. Pareri Pozitive - 1,90
2. Pareri Negative- 0,60
3. Sentiment neutru - 2,50

Emotia parerilor referitoare la HERBAFLU plicuri raceala si gripa (Plutchik)
<0,5 = nu este probabil prezent
> 0,5 = probabil prezent
> 0,75 = foarte probabil prezent
Furie - 0,06
Dezgust - 0,10
Frica - 0,07
Bucurie - 0,66
Tristete - 0,11
Surpriza - 0,44
Incredere - 0,60
Anticipare - 0,22
pareri forumuri herbaflu plicuri raceala si gripa

Conform informatiile aflate in prospect influenteaza în mod pozitiv imunitatea naturala a organismului si lupta pentru combaterea simptomelor de raceala si gripa (durere de cap, nas înfundat, durere în gât, inumitate scazuta).

Simptomele neplacute din virozele respiratorii pot fi de acum ameliorate cu produsele prietenoase din gama Herbaflu, care ajuta la decongestia nazala, inlatura disconfortul in gat, calmeaza si elibereaza tractul respirator de secretiile in exces.

Compozitie HERBAFLU plicuri raceala si gripa
  • 475 mg extract din fructe de Maces
  • 125 mg extract de Echinacea 
  • 50 mg extract din radacina de Ghimbir 
  • 32,8 mg extract din fructe de Acerola 10 mg 
  • Zinc 219,75 mg 
  • Vitamina C aroma de coacaze negre

Fructul de Acerola este renumit pentru continutul foarte mare de vitamina C, o singura cireasa furnizand doza zilnica necesara organismului. Extractul din frunzele, scoarta si fructele plantei de acerola actioneaza ca un agent antifungic, avand totodata si trasaturi antibacteriene. Acerola are, pe de alta parte, si proprietati antiinfectioase, cu ajutorul carora previne bolile hepatice.

Echinacea este un perfect imunostimulent, are efect antiinflamator, antiviral, antimicrobian, inhiba hialuronidaza (opreste actiunea invaziva a bacteriilor), inhiba multiplicarea virusurilor, fiind activa asupra virusului gripal, virusului AH5N1 (virusul gripei aviare), virusului AH1N1 (virusul gripei porcine), virusurilor herpes simplex de tip1 si de tip2, scade rata de aparitie a speciilor de Candida albicans.

Mod de administrare Herbaflu plicuri: copii cu vârsta de peste 12 ani si adulti: 1 pliculet zilnic. Continutul unui pliculet se dizolva într-un pahar cu apa calda sau rece (aproximativ 200 ml).

Pretul unei cutii cu 10 plicuri de Herbaflu raceala si gripa era la momentul analizei de aproximativ 10 lei in Framaciile Tei din Bucuresti.

Aceste informatii nu trebuie considerate ca fiind dovezi clinice.